Haberler

Yeni Malatyaspor'un 3 Silahşörü

Yeni Malatyaspor’un geçtiğimiz sezon kadrosunda yer alan ve takımlarına kritik maçlarda 3 puanı getiren golleri atan 3 oyuncu şampiyonluğun mimarı oldu.

Yeni Malatyaspor'un geçtiğimiz sezon kadrosunda yer alan ve takımlarına kritik maçlarda 3 puanı getiren golleri atan 3 oyuncu şampiyonluğun mimarı oldu. Aydın Çetin, İrfan Başaran ve Serkan Çalık, kaydettikleri toplam 29 golle takımlarının attığı 54 golün yarısından fazlasına imza attılar.

Yeni Malatyaspor'a geçtiğimiz sezon başında transfer edildiğinde yaşından dolayı bir hayli eleştiri alan Aydın Çetin, kaydettiği 16 golle takımın en çok gol atan oyuncusu olurken, Beyaz Grup'ta sadece ligin ilk yarısında 18 gole ulaşan Yıldıray Koçal'ın bir basamak arkasında kaldı. 35 yaşına Mayıs ayı içerisinde girecek tecrübeli golcü Yeni Malatyaspor'un son maçında 2 gol kaydetse kariyer rekorunu da kırmış olacaktı. Bir önceki sezon Alanyaspor forması giyerken 17 gol kaydeden Çetin, bu yıl 16 golde kaldı. İki sezon arka arkaya şampiyonluk yaşayan tecrübeli oyuncunun Yeni Malatyaspor ile sözleşmesi devam ediyor.

Sarı-kırmızılı takımın bir başka etkili oyuncusu İrfan Başaran ise zaman zaman sakatlık nedeniyle ayrı kaldığı takımına hem oyun kurucu pozisyonundaki performansıyla hem de kaydettiği gollerle büyük destek sağladı. Bu sezon Yeni Malatyaspor formasıyla 8 gole imza atan İrfan Başaran bunların bir çoğunu deplasmanda kaydederken, genç futbolcu adeta kritik virajların adamı oldu.

Yeni Malatyaspor'un yıldız futbolcusu Serkan Çalık ise bu sezon 5 gol kaydetti. Deplasmanda Tokatspor'a henüz maçın başında attığı müthiş sol ayak golüyle dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu Feyyaz Uçar'ın yeni sistemine çok fazla adapte olamayınca beklenen patlamayı yapamadı.

Yeni Malatyaspor bu 3 oyuncusunun rakip ağlara gönderdiği 29 golle her iki grupta da 6 takımın toplam gol sayısını geçmiş oldu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yeni Malatyaspor Yıldıray Koçal Serkan Çalık Aydın Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title