Haberler

Yeni Malatyaspor Deplasmanda Galip Geldi

Güncelleme:

Yeni Malatyaspor deplasmanda karşılaştığı Kayseri Erciyesspor'u 1-0 mağlup etti.

U-21 1. Ligi'nde mücadele eden Yeni Malatyaspor deplasmanda karşılaştığı Kayseri Erciyesspor'u 1-0 mağlup etti.

Yeni Malatyaspor U21 takımı, ligin 12. hafta maçında Kayseri Erciyesspor ile deplasmanda karşılaştı. Erciyes İlçe Stadı'nda oynanan karşılaşmayı az sayıda taraftar izledi. Yeni Malatyaspor İlk yarıda her iki takım da oyun kontrolünü elinden bırakmazken, maçın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi. Maçın ikinci yarısında iç saha avantajını kullanmak isteyen Kayseri Erciyesspor öne geçmek için etkili ataklar geliştirdi. Fakat rakibin ataklarını savuşturmasını başaran Malatya ekibi 88'i dakikada Ali'nin attığı golle 1-0 öne geçti.Karşılaşmada başka gol olmayınca Yeni Malatyaspor 3 puanın sahibi oldu.

"AMACIMIZ GÜNÜ KURTARMAK DEĞİL"

Karşılaşma sonrası açıklamada bulunan Alt Yapı Antrenörü Levent Doğandemir, hedefledikleri doğrultuda ilerlemeye devam ettiklerini söyledi. Kayseri Erciyes galibiyetine sevindiklerini ancak hedeflerinin günü kurtaracak sonuçlardan çok ileriye dönük adımlar atmak olduğunu savunan Doğandemir, "Yeni Malatyaspor'un alt yapısının günü birlik sonuçlardan çok ileriye dönük planlamalar yapması lazım. Bütün antrenör arkadaşlarım bu doğrultuda çalışmaya devam ediyor. Alt yapı olarak çok parlak yeteneklerin ilerleyen dönemlerde Yeni Malatyaspor'a hizmet edeceğini düşünüyoruz. Önümüzdeki haftalarda bu gençlerin A takımda yer bulması en büyük beklentimiz" dedi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kayseri Erciyesspor Yeni Malatyaspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title