Haberler

Yeni Malatyaspor Tki Tavşanlı Linyitspor: 2-0

Süper Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta sahasında ağırladığı TKİ Tavşanlı Linyitspor’u 2-0 yenen Yeni Malatyaspor’da maç sonrası açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Adil Gevrek, galip geldikleri için mutlu olduklarını ifade etti.

Süper Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta sahasında ağırladığı TKİ Tavşanlı Linyitspor'u 2-0 yenen Yeni Malatyaspor'da maç sonrası açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Adil Gevrek, galip geldikleri için mutlu olduklarını ifade etti.

Bozuk zeminin oyunlarını etkilediğini kaydeden Gevrek, "Takımı ve teknik heyeti tebrik ediyorum. İkinci yarının bizim için ilk maçında galip gelmemiz çok önemli. Saha zeminin bozuk olması oyunumuzu etkiledi. Oyuncular buna rağmen ellerinden geleni yaptılar. Yeni transferlerimiz de güzel bir performans ortaya koydular. İnşallah önümüzdeki haftalarda da galibiyetlere devam edip hedefimize ulaşmak istiyoruz" dedi.

Takımın ekonomik durumuyla ilgili sorulan bir soruya sinirlendiği gözlenen Başkan Gevrek, "Sezon başından beri bu konu sürekli ısıtılıp, ısıtılıp önümüze getiriliyor. Bir kez daha söylüyorum, bu takımda ekonomik olarak herhangi bir sıkıntı yok. Artık bu durumu farklı yorumlamak zorunda kalacağız. Art niyetli olarak yorumlamak zorunda kalacağız" ifadelerini kullandı.

Maçı izleyenler arasında bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba da galibiyetin sevindirici olduğunu belitti.

Ağbaba, "Bizim görevimiz Yeni Malatyaspor'a sahip çıkmak. Bütün siyasetçilerin, Malatya'da yaşayan herkesin görevi Yeni Malatyaspor'a sahip çıkmak. Yeni Malatyaspor sadece Malatya'da yaşayan Malatyalılar için değil, Türkiye'nin her yerinde yaşayan Malatyalılar için önemli. Yeni Malatyaspor Türkiye ile aramızda köprü görevi görüyor. Hepimizin, siyaset yapanların, bürokratların takıma sahip çıkması lazım. Biz de elimizde geldiği kadar mecliste sesimizi duyurmaya çalışıyoruz. Yapılan haksızlıkları gündeme getirmeye çalışıyoruz. Umarım Malatya'ya dokunan başına neler geleceğini bilir. Biz bunların takipçisi olacağız" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tki Tavşanlı Linyitspor Yeni Malatyaspor Veli Ağbaba Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title