Haberler

Yeni Malatyaspor Şampiyonluğunu Kutladı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grubu lider olarak bitiren Yeni Malatyaspor, şampiyonluğunu doyasıya kutladı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grubu lider olarak bitiren Yeni Malatyaspor, şampiyonluğunu doyasıya kutladı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen şampiyonluk şöleninde Malatyalılar ve siyasiler Yeni Malatyaspor'un şampiyonluğunu kutladı. Yeni Malatyaspor, 2009 yılında düştüğü PTT 1. Ligi'ne yeniden dönerken düzenlenen şampiyonluk şöleninde teknik heyet ve futbolcular sahneye çıkarak şampiyonluğu kutladılar. Şampiyonluk kutlamasına, Malatya Valisi Süleyman Kamçı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, siyasi parti il başkanları ile binlerce taraftar katıldı.

İlk olarak söz alan Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, şampiyonluğu Malatya'ya hediye ettiklerini söyledi. Daha sonra söz alan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'da, futbolcuları ve teknik heyeti tebrik ederek Yeni Malatyaspor'un hak ettiği yere geldiğini söyledi. Çakır, hedeflerinin Süper Lig olduğunu belirterek en kısa zamanda bu hedefe ulaşmak için mücadele edeceklerini söyledi. 6 yıldır daha güçlü bir Malatyaspor'u oluşturmaya çalıştıklarını ifaden eden başkan Çakır, taraftarı da kutlayarak en zor gününde dahi takımlarına sahip çıktıklarını söyledi.

Vali Süleyman Kamçı ise Yeni Malatyaspor'un herkesin ortak değeri olduğunu belirterek tüm siyasi partilerin tek çatı altında toplandığı Yeni Malatyaspor camiasında alınan bu şampiyonluğun öneminin büyük olduğunu dile getirdi.

Yeni Malatyasporlu futbolcular ile siyasilerin el ele poz vermesi büyük alkış alırken gecede havai fişek gösterisi beğeni topladı. Futbolcular, şampiyonluğu taraftarı ile doyasıya kutlarken gece konser ile devam etti. Bir çok sanatçının sahne aldığı gecede finali ise Malatyalı ünlü Türk Halk Müziği Sanatçısı Selahattin Alpay yaptı. Alpay, Yeni Malatyaspor taraftarlarına güzel bir gece yaşattı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yeni Malatyaspor Süleyman Kamçı Ahmet Çakır Ak Parti Spor Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500

Yorumlar (1)

AdanalıMobil-ANDROID:

Tek dost MalatyAdana

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title