Haberler

Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Perçin Açıklaması

"Play off'ta mücadele azmimizi ortaya koyup, PTT 1. Lig'e çıkmak istiyoruz"

Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Enes Perçin, "Play-off'ta mücadele azmimizi ortaya koyup, PTT 1. Lig'e çıkmak istiyoruz" dedi.

Malatya İnönü Stadı'nda gazetecilere açıklamalarda bulunan Perçin, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta geçen hafta Tarsus İdman Yurdu karşısında şansız bir mağlubiyet aldıklarını söyledi.

Tarsus deplasmanında çok olumsuz bir havada maça başladıklarını belirten Perçin, "Karşılıklı tezahüratlar, emniyet ekiplerinin orantısız güç kullanması, hocamızın tribüne gönderilmesi, Eren'in kırmızı kartla oyundan ihraç edilmesi, olayları tetikledi. Yapılanları tasvip etmiyoruz ama bir şekilde de bunlar oluyor. Maalesef, önüne geçemiyorsunuz" diye konuştu.

Play-off'a odaklandıklarını dile getiren Perçin, güçlü bir takım olduklarını belirterek, "Play-off'ta mücadele azmimizi ortaya koyup, PTT 1. Lig'e çıkmak istiyoruz" dedi.

Çankırıspor ve Kartalspor maçlarının Yeni Malatyaspor açısından büyük önem taşıdığını vurgulayan Perçin, "Maalesef, bu iki karşılaşmayı da seyircisiz oynayacağız. İnşallah, bu iki karşılaşmadan istediğimiz sonuçları alır ve iyi bir şekilde yolumuza devam ederiz" şeklinde konuştu. - Malatya

Kaynak: AA / Yerel

Yeni Malatyaspor Tarsus Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title