Haberler

Yeni Malatyaspor, Gelişim Ligi'nde 3.bölgede, B Grubu'nda Mücadele Edecek

Yeni Malatyaspor alt yapısı, Coca-Cola Gelişim Ligi’nde 3.Bölge, B Grubu’nda yer alacak.

Yeni Malatyaspor alt yapısı, Coca-Cola Gelişim Ligi'nde 3.Bölge, B Grubu'nda yer alacak.

Coca-Cola Gelişim Ligi kapsamında uygulanan Bölgesel Gelişim Ligi (U14-U15-U16-U17-U19) grupları belli oldu. 2016-2017 sezonunda 5 bölge, 7 grupta planlanan lig organizasyonuna 76'sı profesyonel, 9'u amatör kulüp olmak üzere Coca-Cola Gelişim Ligleri Statüsü'nde yer alan katılım koşulları kriterlerini yerine getirebilen toplamda 85 kulüp katılacak.

Grup planlamalarının yapılması aşamasında yapılan başvurular değerlendirildiğinde 5. Bölge dışındaki gruplarda yeterli takım sayısına ulaşılmış olduğu gözlenirken, 5. Bölge grup planlaması için Gelişim Ligleri Statüsü'nün 13/1 maddesinde yer alan "Bölgesel Gelişim Liglerinde sadece gerekli kriterleri yerine getirmiş olan profesyonel futbol faaliyetlerine katılan kulüpler ve bağlı bulundukları bölgede organize edilmesi planlanan lig operasyonu için yeterli sayıda kulübün bulunmaması halinde, gerekli kriterleri yerine getirmiş olan amatör kulüpler yer alabilirler" ifadesine istinaden kriterleri uygun olan 4 profesyonel ve 9 amatör kulüp için 5. Bölge kapsamında U14-U15-U17-U19 Ligi organizasyonu yapıldı.

Bu planlamaya bağlı olarak Bölgesel Gelişim Ligi (U14-U15-U16-U17-U19) organizasyonu 3 - 4 Eylül 2016 tarihinde başlayacak.

3. Bölge B- Grubu'nda yer alan Yeni Malatyaspor alt yapısının rakipleri şöyle: Adana Demirspor, Elazığspor, Gaziantep B.Ş. Bld. Spor, Gaziantepspor, Hatayspor, Kahramanmaraşspor A.Ş., Kayseri Erciyesspor, Kayserispor, Sivas Belediye Spor ve Şanlıurfaspor. Yeni Malatyaspor'un grubunda 2 Süper Lig, 5 TFF 1. Lig, 4 Spor Toto 2. Lig kulübünün alt yapısı bulunuyor. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yeni Malatyaspor Coca Cola Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title