Haberler

Yeni Malatyaspor'dan Kaleye Transfer

Bolu'da kamp çalışmalarını yürüten Yeni Malatyaspor transferde bir süredir arayışta olduğu kale için genç bir isimle anlaştı. Sarı-kırmızılı yönetim, Adana Demirspor'un genç kalecisi Emre Selen'i renklerine bağladı.

Transfer çalışmalarına ara vermeden devam eden Yeni Malatyaspor, uzun süredir arayışta olduğu kaleye genç bir ismi transfer etti. Yeni Malatyaspor'un her konuda anlaşıp el sıkıştığı genç kaleci Emre Selen'in sarı-kırmızılıların Bolu'daki kampına katıldığı belirtildi.

Yönetime sunduğu raporda kaleye acilen transfer yapılmasını isteyen teknik direktör Yücel İldiz'in de bu transferle birlikte neşesinin yerine geldiği öğrenildi. Yücel İldiz'in Emre Selen'i yakından tanıdığı ve bu transferin gerçekleşmesinde büyük rol oynadığı ifade edildi.

Kulübü Adana Demirspor ile karşılıklı olarak sözleşmesini fesheden genç eldiven Emre Selen, birçok takımın transfer listesinde yer alıyordu. U19 ve U20 Milli Takım kalesini de koruyan genç oyuncu ile Bolu kampında resmi sözleşme imzalanacağı öğrenildi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yeni Malatyaspor Adana Demirspor Yücel İldiz Bolu Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

Adınızı Yazın:

Hayırlı olsun kaplanimiza

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title