Haberler

Yeni Malatyaspor'da Transfer İçin Düğmeye Basıldı

PTT 1. Lig takımı Yeni Malatyaspor'un Bolu'da oynadığı 2 hazırlık karşılaşmasında da yenilgi alması yönetim kurulunu harekete geçirdi.

Şanlıurfaspor ile oynanan maçı Bolu'da izleyen sarı-kırmızılı takımın başkanı Adil Gevrek'in karşılaşma sonrası teknik direktör Yücel İldiz ile durum değerlendirmesi yaparak, transfer için düğmeye bastığı öğrenildi.

İLDİZ TAKIMDAN MEMNUN DEĞİL

Şanlıurfaspor karşısında 1-0 kaybedilen özel maçın ardından yaptığı açıklamada takımını beğenmediğini ifade eden teknik direktör Yücel İldiz'in de transfer için Başkan Gevrek'e onay verdiği belirtildi.

Sarı-kırmızılı takımda, izlenen transfer politikası gereği alınan yeni oyuncular kulübün izleme komitesinin raporuna göre transfer edilmişti.

Yeni Malatyaspor transferde Emre Selen, Kamil İçer, Kemal Cingirt, Azad Filiz, İskender Alın, Mba, George, Alex, Godoy ve Azubuike'yi renklerine bağlamıştı.

ÜÇÜNCÜ HAZIRLIK MAÇI BALIKESİRSPOR İLE

Öte yandan Yeni Malatyaspor Bolu kampındaki üçüncü hazırlık maçını Balıkesirspor ile oynayacak. Geçen sezon süper ligden düşen güçlü rakibiyle 17.30'da Bolu Termal Otel'in sahasında karşılaşacak olan sarı-kırmızılılar, rakibi karşısında kamptaki ilk galibiyetini elde etmek için mücadele edecek. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yeni Malatyaspor Şanlıurfaspor Yücel İldiz Bolu Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title