Haberler

Yeni Malatyaspor Başkanı Gevrek'e Sürpriz Doğum Günü Kutlaması

Yeni Malatyaspor’un genç başkanı Adil Gevrek’e başkanı olduğu sivil toplum kuruluşu MASTÖB’ün yöneticileri sürpriz bir doğum günü partisi düzenledi.

Yeni Malatyaspor'un genç başkanı Adil Gevrek'e başkanı olduğu sivil toplum kuruluşu MASTÖB'ün yöneticileri sürpriz bir doğum günü partisi düzenledi.

Hafta boyunca sosyal medya üzerinden sevenlerinin doğum gününü kutladığı başkan Gevrek'e sürpriz bir doğum günü partisi düzenleyen MASTÖB yönetimi, 39 yaşına giren başkanlarına büyük mutluluk yaşattılar.

Sürpriz doğum günü partisi sonrası duygularını sosyal medya üzerinden paylaşan Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, ailesi gibi gördüğü MASTÖB yönetimine teşekkür etti.

Adil Gevrek mesajında, "MASTÖB yönetim kurulu üyelerimiz bana sürpriz yapmışlar. Doğum günümü kutladılar. Beni çok mutlu ettiler. Dün kendi ailem doğum günümü kutlamıştı. Bugün de benim yine bir ailem olan MASTÖB yönetim kurulundaki arkadaşlarım doğum günümü kutladılar. Hepsine çok teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız" ifadeleriyle duygularını paylaştı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yeni Malatyaspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title