Haberler

Yeni Malatyaspor, 1461 Trabzon Maçı Hazırlıklarına Başladı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’da mücadele eden Yeni Malatyaspor’da, teknik direktör Feyyaz Uçar, hafta sonu oynayacakları 1461 Trabzon maçının sentetik sahada oynanacak olması durumunun kendisini endişelendirdiğini söyledi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'da mücadele eden Yeni Malatyaspor'da, teknik direktör Feyyaz Uçar, hafta sonu oynayacakları 1461 Trabzon maçının sentetik sahada oynanacak olması durumunun kendisini endişelendirdiğini söyledi.

Haftayı Turgutlu galibiyetiyle kapatan Yeni Malatyaspor, Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı 1461 Trabzon maçı hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı. Türkiye Futbol Federasyonu sahasında yapılan çalışmaya sakatlığı bulunan Serkan Çalık katılmadı. Turgutlu maçında sakatlanarak oyundan çıkan Onur Kalafat ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. Onur Kalafat'ın Trabzon maçına yetişme ihtimalinin kuvvetli olduğu, Serkan Çalık'ın ise zor göründüğü belirtildi.

Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, dar alanda pas ağırlıklı çift kale maçla devam etti.

Çalışma öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Feyyaz Uçar, Ümraniyespor'un bay geçtiği, diğer takımların ise puan kaybettikleri haftada kazanmalarının çok önemli olduğunu söyledi.

"DİĞER OYUNCULAR DA FATİH GİBİ KATKI SUNMALI"

Attıkları goller ve girdikleri pozisyonlar bakımından bir takımın yapması gerekenleri yaptıklarını belirten Feyyaz Uçar, "Çok güzel bir oyunla galip geldik. Rakibe verdiğimiz pozisyonlar biraz bireysel hatalarımızdan kaynaklandı. Biraz daha dikkatli olmamız lazım. Çünkü her rakip kazanmak için elinden geleni yapacaktır. Önemli bir viraja giriyoruz. Bu haftaki rakibimiz 1461 Trabzon son haftalarda iyi bir çıkış yakaladı. Bize karşı iyi mücadele edeceklerini düşünüyorum. Daha sonra içeride Ümraniye maçı. Bu haftada bazı eksiklerimiz var. Serkan'ın sakatlığı var. Muhtemelen oynayamayacak. Onur'un bir sakatlığı var. Onur da biraz görünüyor. Yine genç Ferhat'ın bir sakatlığı var. Emre de cezalı. Ama biz zaten uzun haftalardır böyle oynuyoruz. Diğer arkadaşların da bu hafta Fatih'in verdiği katkı gibi katkı istiyorum. Herkese fırsat geliyor. Bundan dolayı bütün oyuncularımın hazır olması lazım. Çünkü görüyorsunuz her hafta cezalımız var. İnşallah bu seriden, bu İngiliz haftasından mümkün olduğu kadar çok puan alıp yolumuza devam edeceğiz dedi.

"ÇOK PUAN KAZANAN DEĞİL, AZ PUAN KAYBEDEN LİGİ GÖTÜRÜR"

2. Lig Beyaz Grup'taki şampiyonluk mücadelesi için de konuşan Feyyaz Uçar, "Zaten böyle olacağı belliydi. Sezonun ilk yarısında takımlar hazırlanır. Sonraki süreçte takımlar şampiyonluk için, küme düşmemek için mücadele ederler. Bakıldığı zaman alt tarafla yukarı arasındaki makas çok daraldı. Yukarıdaki takımlara bakıyorsunuz, Pendikspor 12 puan kaybetti 6 maçta. Menemen 13 puan kaybetti. Lider 8 puan kaybetti. Biz 7 puan kaybettik. Yukarıda ciddi puan kayıpları var. Aşağıda değil sadece puan kayıpları. Bu durum sonuna kadar devam edecek. Bence çok puan kazanan değil, az puan kaybeden bu ligi götürecek. Çünkü 19 takımın yer alması bize iki tane dezavantaj yaratıyor. Düşecek olan takımın çok olması ciddi bir rekabet yaratıyor. Artı bir de bizim takvimimiz diğer gruba göre çok sıkışık" ifadelerini kullandı.

"TRABZON'UN İKİNCİ TAKIMI SENTETİK SAHADA NİYE OYNAR"

Hafta sonu oynanacak 1461 Trabzon maçının oynanacağı sahanın zemininin sentetik olmasının kendisini düşündürdüğünü belirten Uçar, "Açıkçası saha zemininin sentetik olması beni endişelendiriyor. Biz normal çim sahada idman ve maç yapan bir takımız. Orada devamlı oynamaya alışmış takımların bu tür haftalarda avantajı vardır. Bu avantajı da kullanamaya çalışan takımlar var. Yani koskoca Trabzon'un ikinci takımı sentetik sahada niye oynar? ya da Ankara'da Keçiören neden sentetikte oynar? Bunu biraz irdelemek lazım. Avrupa standartlarına uygun deniyor. Bence bu standart kaldırılmalı. Bu ligdeki, bu gruptaki her takım normal çim sahada oynamalı. Federasyonun bu konuda, daha dikkatli, daha ayırt edici olması lazım bana göre" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yeni Malatyaspor Serkan Çalık Feyyaz Uçar Trabzon Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title