Haberler

Yeni Mahallelerde Parke Çalışmaları

Afyonkarahisar Belediyesi, köy tüzel kişiliği kaldırılarak merkeze bağlanan mahallerde parke çalışmalarına devam ediyor.

Afyonkarahisar Belediyesi, köy tüzel kişiliği kaldırılarak merkeze bağlanan mahallerde parke çalışmalarına devam ediyor.

Belediyeden yapılan açıklamada, köy tüzel kişiliği kaldırılarak merkeze bağlanan 10 mahallede çalışmalar devam ediyor. İlk etapta eğitim, spor, teknoloji ve sosyal alanda bazı hizmetlerin tamamlanmasıyla mahallelerin yol ve kaldırım sorunları da çözülüyor.

İlk olarak, geçen ay Ataköy Mahallesi'nde yol düzenleme çalışması yapan ekipler, mahallenin tüm yollarına parke taşı döşedi.

Yol düzenleme çalışmalarına Sadıkbey, Çakır ve Demirçevre mahallelerini de dahil eden ekipler, 3 mahallede aynı anda parke çalışmalarına başladı. Kurban Bayramı öncesi tamamlanması planlanan çalışmalarda, toplam 70 bin metrekare kilitli parke döşemesi yapılacak. - Afyon

Kaynak: AA / Yerel

Kurban Bayramı Ataköy Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title