Haberler

Yeni Mac'ler Bilkom Güvencesiyle Türkiye'de

Mac tutkunlarının merakla beklediği Retina ekranlı yeni MacBook Pro ve yenilenen MacBook Air, Bilkom güvencesiyle teknomarketlerde ve yetkili Apple satış noktalarında piyasaya sunuldu.

Mac tutkunlarının merakla beklediği Retina ekranlı yeni MacBook Pro ve yenilenen MacBook Air, Bilkom güvencesiyle teknomarketlerde ve yetkili Apple satış noktalarında piyasaya sunuldu.

Yapılan açıklamaya göre, yeni MacBook Pro Retina ve MacBook Air modelleri, Türkiye'nin yetkili Apple distribütörü Bilkom güvencesiyle kullanıcılarıyla buluşmaya başladı. Taşınabilir Mac ailesinin daha da güçlendirilmiş yeni üyeleri, eklenen üstün teknik özellikleri ve uzun pil ömürleriyle dikkati çekiyor.

Retina Display özelliği kazanan yeni MacBook Pro'lar 5 milyon piksellik ekran çözünürlüğü ile yüksek çözünürlükteki görsellerin gerçekçi görünmesini sağlıyor, yüksek çözünürlüklü televizyonlardan yaklaşık 3 kat daha fazla detay gösterebiliyor.

Retina Display özelliği ile yüksek renk kalitesini korurken, parlaklığı azaltan yeni MacBook Pro, günışığında ya da yoğun ışıklı ortamlarda da net bir ekran görüntüsü sunuyor. Yeni MacBook Pro, yeni tasarımıyla neredeyse MacBook Air kadar ince görünümde sahip.

Yüksek çözünürlükteki birçok modern oyun yeni MacBook Pro'lar ile keyifle oynanabiliyor. Retina Display özelliği, Diaoblo 3, Crysis 2 ve Battlefield 3 gibi popüler oyunların yüksek görüntü kalitesiyle oynanmasını sağlıyor. OS X Mountain Lion'la gelen Game Center özelliğiyle Mac bilgisayarlarda Apple ID'si ile oyun oynanabiliyor. iOS cihazlarda oynanan oyunlara Mac bilgisayarlarla devam edilebiliyor.

Yeni MacBook Pro'ların uzun pil ömrü ile tek bir şarjda çok daha fazla iş yapılabiliyor. Yüksek çözünürlüklü bir ekrana, daha fazla işlem gücüne, daha yüksek grafik performansına ve oldukça ince bir tasarıma sahip bir bilgisayar için 7 saat pil ömrü bulunuyor. Üstelik uyku modundaki MacBook Pro bir gün, bir hafta ve hatta bir ay sonra bile istenilen zamanda anında çalışmaya başlıyor. OS X Mountain Lion'daki Power Nap sayesinde bilgisayar uykudayken bile e-mail ve takvim davetiyesi alabiliyor.

Yeni nesil MacBook Pro, 720p çözünürlüğündeki HD FaceTime kamera, multi touch destekli cam touchpad, arkadan aydınlatmalı klavye, çift mikrofon gibi yenilikleriyle Mac tutkunlarını cezbediyor.

-MacBook Air artık daha hızlı ve güçlü-

MacBook Air'lar da MacBook Pro'lar gibi daha uzun pil ömrüne sahip. MacBook Air'ların pil ömrü 11 inçlik modellerinde 5 saate ve 13 inçlik modellerinde 7 saate kadar çıkabiliyor. MacBook Air'lar uyku modunda 30 güne kadar pil ömrünü korurken, istenildiği zaman anında çalışmaya başlıyor. Piller ayrıca 1000 kereye kadar şarj edilebiliyor.

OS X Lion'lardaki Powe Nap özelliği ile Mail, Rehber, Takvim, Hatırlatıcı, Notlar, iCloud'daki iWork dosyaları, Photo Stream ve Find My Mac uygulamaları kontrol ediliyor ve yeni içerikler uyku modundayken alınıyor. Yeni MacBook Air, bir güç kaynağına bağlandıklarında yazılım güncellemeleri indirilebiliyor ve Time Machine ile yedekleme yapılabiliyor.

Thunderbolt çıkışı ile MacBook Air'lar Wi-Fi ağlarını otomatik olarak bulabildiğinden, internete bir tık ile bağlanmak mümkün oluyor. Bu nedenle herhangi bir yerde web'e göz atılabiliyor, e-mail gönderilebiliyor veya dokumanlar yazdırılabiliyor. Bluetooth teknolojisi ile birlikte MacBook Air'lara kulaklık ya da mikrofon gibi cihazlarla kablosuz olarak bağlantı sağlanıyor.

Türkçe seçenekli OS X Mountain Lion ile birlikte 200'ün üstünde yenilik geliyor. Mac bilgisayarlar iOS uygulamalarına tam uyum sağlıyor.

Apple'ın resmi distribütörü Bilkom, yeni MacBook Pro ve MacBook Air için hem satış sonrası destek ve 2 yıl garanti ayrıcalıkları sunuyor, hem de ürünlerle birlikte verilen www.dijitalyasamkocu.com anahtar şifresiyle ürüne dair tüm Türkçe kullanım videolarına erişim sağlıyor.

Muhabir: Mücahid Eker

Yayıncı: Hülya Ertan - İSTANBUL

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Bilkom Apple Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title