Haberler

Yeni Kazılmış Bebek Mezarından Kur'an-ı Kerim Sayfaları Çıktı

Güncelleme:

Adana'da yer kalmadığı için bir süre önce definlere kapatılan mezarlıkta bebek cenazesinin gömüldüğü sanılan çukurdan, Kur'an-ı Kerim sayfaları çıktı.

Adana'da uzun süredir cenaze gömülmeyen mezarlıkta yeni kazılmış bebek mezarı, polisi alarma geçirdi. Açılan mezardan Kur'an-ı Kerim sayfaları çıktı.

MEZARI GÖRÜNCE POLİSİ ARADILAR

Merkez Yüreğir ilçesinin Kiremithane Mahallesi'nde bulunan Mutlu Mezarlığı, yer kalmadığı için bir süre önce definlere kapatıldı. Bakımının yapılması amacıyla bir görevlinin bulunduğu mezarlıkta, akşam saatlerinde yakınlarının mezarlarına dua için gelenler, etrafı taşlarla çevrili, yeni kazılmış küçük bir mezar fark edince durumu görevliye bildirdi. Mezarlık görevlisi de polise haber verdi.

KUR'AN-I KERİM SAYFALARI ÇIKTI

Mezarlığa gelen polis ekipleri, açılan çukurun etrafına şerit çekip, çevre güvenliğini aldı. Polislerin telefonla ulaştığı Cumhuriyet Savcısı, mezarın açılması talimatını verdi. Bunun üzerine Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kamera ve fotoğraf çekimi eşliğinde mezarı açtı. Bebek cenazesinin gömüldüğü sanılan çukurdan, Kur'an-ı Kerim sayfaları çıktı.

Olay karşısında şaşkınlıklarını gizleyemeyen ekipler, incelemenin ardından mezarlıktan ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yüreğir Bebek Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (27)

Murat Tuna:

Kuran yukardan mı iniyor? Matbaada mı basılıyor?

5
53
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

aslında kürt devletine güneydoğuyu değil adana yı verin. olmayan bir pislik yok orda

19
24
yanıtYanıtla
nihal:

büyük ihtimalle yıpranmış sayfalardır ya yakılır ya gömülür onlarda herkesin basacagı toprağa değil mezarlıga gömmek istemişler demek ki çöpe atsalar daha mı iyi

42
0
yanıtYanıtla
kenanmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Adanalı degilim fakat dikkatimi çekti her olayda adanaya sallayanlar var herhalde bunların topu adanalıların inşaatına çok kaçmış kuyruk acıları var

31
9
yanıtYanıtla
......................................:

Gerizekalının biri büyü yapmış oraya gömmüştür kimbilir kimin kaderiyle oynamaya kalktılar pis şirkçiler

35
0
yanıtYanıtla
hayaletmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Adanadan adam cikmaz

23
12
yanıtYanıtla
ErcişlimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Adana haberlerine bakmamak lazım Ulan nasıl bi ırk bu adana. Hertürlü pislik mevcut.

18
15
yanıtYanıtla
mxzcn:

kimi yorumlara bakınca cehaletin ne denli çirkef bir şey olduğunu anlıyor insan. . . yıpranmış, sayfaları yırtılmış kuranı kerimi ya yakarsın, ya da kimsenin basmayacağına kani olduğun bir yere gömersin. . . adanalı kardeşimin bu inceliğinden dolayı kendisini tebrik ederim. bu hürmetinden dolayı rabbim şu mübarek ramazanı şerif hürmetine tüm kusurlarını affı mağfiret ediverir. inşaallah. . .

28
2
yanıtYanıtla
PISS:

Aha adanayı kutsadı Allah :D Artık mübarek günlerde görüyoruz adana''yı :d haaha

5
22
yanıtYanıtla
Batmanlı:

Kuran sayfaları kutsaldır. Muhtemelen günaha girmemek için toprağın altına bırakılmış. Kuran bir bütün olarak değil sayfaları bulunmuş sadece. Yinede en iyisini Rabbimiz bilir.

22
2
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title