Haberler

Yeni iPhone'lar, Türkiye'de Piyasaya Çıkmadan Tükendi!

Güncelleme:

En ucuzu 2 bin 349 TL olan iPhone 6 ve iPhone 6 Plus, Türkiye'de de yoğun ilgi gördü ve rezervasyona açıldığı gün stoklar tüketildi.

Dünya genelinde 3 günde 10 milyondan fazla satılan iPhone 6 ve iPhone 6 Plus, Türkiye'de de yoğun ilgi gördü ve rezervasyona açıldığı gün stoklar tüketildi.

26 Eylül'de piyasaya çıkacak iPhone'lar için Apple, sabah saatlerinde sitesinde ön siparişi açtı. Büyük ilgi gösteren iPhone severler sayesinde her iki iPhone'unda bütün seçenekleri tükendi.

Kullanıcılar, istedikleri renk ve modeldeki iPhone'ları seçip, saat belirleyerek telefonlarını kendileri için rezerve edebiliyor.

İŞTE iPHONE 6 TÜRKİYE FİYATLARI

16 GB iPhone 6: 2 bin 349 TL
64 GB iPhone 6: 2 bin 649 TL
128 GB iPhone 6: 2 bin 949 TL

iPHONE 6 PLUS TÜRKİYE FİYATLARI

16 GB iPhone 6 Plus: 2 bin 649 TL
64 GB iPhone 6 Plus: 2 bin 949 TL
128 GB iPhone 6 Plus: 3 bin 249 TL

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Türkiye Apple Teknoloji Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (12)

aaa:

protesto için kola içmeyenler kuyruktadır.

56
0
yanıtYanıtla
orda dur:

Yılın Yorumu

yanıt0
yanıt0
erk:

7 ne zaman çıkıyo 7. yada bekleyip 8 mi alsam. 9 daha güzel olcakmış. 10 ile uzaya gidilcekmiş.

40
2
yanıtYanıtla
34:

unıversıtede ogretım gorevlısıyım aynı sekılde esımde ogretım gorevlısı 30 yasındayım ıyıde bı gelırım var kullandıgım telefon 50 tl . . para harcamak kultur meselesıdır

22
2
yanıtYanıtla
..:

klavyede ( i ) harfi yok galiba hocam. .

yanıt0
yanıt0
YORGANCI CEMŞİT:

İddia ediyorumki bu tür telefonları alanların yüzde doksanı telefonun özelliklerinin tamamını yüz yıl geçse öğrenemezler ama desinlere alıyorlar ve çok komik bir durum bu. . . görmemişlikmi desem. .

14
3
yanıtYanıtla
VATANDAS:

biz uretemedikten sonar neye yarar 1 kamyon domates esittir bir ipone . tuketim toplumu . turkiye tuketim pazari o yuzden 1 arpa boyu yol alamiyoruz

14
0
yanıtYanıtla
Gökbörü:

Ulan paranız yoksa akıllı telefona önem vermiyosanız burda boş boş konuşmayın ister 2 ister 10 milyar verir alırım alırız sizemi sorucaz.

5
8
yanıtYanıtla
ahmet taş:

sormada bari o parayı verince adam gibi birşey al, ne o öyle 2012 den kalma yarımyamalak şey, . . . . ama para bende diyorsan sen bilirsin, git ne alırsan al. . . .

yanıt0
yanıt0
peh:

Saçmalık. Hayır telefon mükemmel olsa anlayacağım ama benim etrafımda kullananların hemen hepsinde bozuldu veya aksesuarını kaybedip yenisin aldılar. En pahalı şarj cihazına sahip ve telefon sadece kendi kulaklık ve şarj cihazını kullanıyor ama O KADAR PAHALI ŞARJ CİHAZINA RAĞMEN TELEFON BİR GÜNÜ ZOR ÇIKARIYOR NASI OLUYOR? RADYOSU DA YOK İNTERNET KOTANIZDAN YİYOR.

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title