Haberler

Yeni Honda Civic 2017 Türkiye Fiyatları

Honda Civic 2017 Türkiye Pazarında satışa sunuldu.

Honda Civic 2017 Türkiye Pazarında satışa sunuldu.

Honda Civic yenilenmiş tasarımı ile oldukça dikkat çekiyor. Türkiye'de geniş bir kitlesi bulunan aracın son makyajlanmış halininde ciddi satış rakamlarına ulaşması hedefleniyor.

Honda Civic 2017 İçin daha köklü değişiklikler yapmak isteyen Honda bu konuda ciddi adımlar atarak Civic'in tüm çizgilerini baştan yaratmış durumda.

2017 Ocak ayı itibarı ile satışa çıkacak olan Civic, farklı bir tasarıma sahip olacak. Tasarımdaki değişiklik sadece dış değil aynı zamanda iç kısmı da yakından ilgilendiriyor. Çünkü konsol tamamı ile yenilenirken, konfor ise çok daha üst noktaya çıkarılmış.

2017 Honda Civic Sedan ve Hatchback Modelleri ile satışa sunuluyor.

Türkiye'de de Honda hayranının fazla olması, 2017 model Civic'in Türkiye pazarında da yer almasında önemli rol oynuyor. Hem sedan hem hatchback olarak sunulacak olan araç iki farklı kasa olarak alınabilecek. Spor otomobil sevenler için Hatchback çok ayrıcalıklı bir model görünümünde olsa da motor olarak yeterli görülmedi. Çünkü Honda Civic'te en yüksek 1,6 motor hacmi yer alıyor. Performans aracı alacak olanlar bu konuda ikilemde kalabilir. Honda'nın ilerleyem zamanda yeni motor seçenekleri sunması beklenebilir.

Araç için sosyal medya üzerinde ise bazı tepkiler yer alıyor. Atmosferik motordan şikayetçi olanların yanı sıra beklentileri karşılayacak bir motor gücü olmadığı söylense de, yeni Honda Civic bir çok otomobilden bu konuda daha iyi performans sergileyecek bir motora sahip. Maksimum 152 Tork, Maksimum güç 125 PS. Hızlanma ise 100 Km'de 10,6 saniye.

Honda Civic 2017 Fiyatı!

Bu şık tasarımdaki Honda Civic'e 2017  Türkiye'de 75 Bin 740 liradan başlayan anahtar teslim fiyatları ile satılacak olan araç, motor ve donanım seçeneklerine göre yükselecek.

Araç için 3 farklı motor seçeneği yer alırken, fiyatın 75.740 ile 95.850 TL arasında değişkenlik göstereceği bildirildi. Tabi ek donanımlar maliyeti daha da arttırabilir.

Satış fiyatı listesinde dikkat çeken ise LPG seçeneğinin olması. Dizel olmadığı için tasarruflu olmayacağını düşünenler, Honda Civic 2017'yi LPG'li olarak alabilecekler. Eğer LPG motor seçeneğini tercih ederseniz başlangıç fiyatı 81 Bin lira olacak.

Facebook 8.Etap

Kaynak: Teknotalk.com / Teknoloji

Türkiye Honda Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title