Haberler

Yeni Hizmet Binası Ağustos Ayında Açılıyor

Fethiye'de biz dizi ziyaretlerde bulunan Muğla Valisi Amir çiçek yapımı devam eden Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Muğla Valisi Amir Çiçek'e Kaymakam Ekrem Çalık, Muğla Garnizon Komutanı Jandarma Albay Nejdet Koparan, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Faruk Akıncı, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Aşık eşlik etti.

Vali Amir Çiçek: "Mevcut İlçe Emniyet binası yeterli değildi. Burası özellikle alan olarak geniş ve merkezi bir yer olması açısından güzel. Polis merkezi dışındaki bütün emniyet müdürlüğündeki birimler burada olacak. Bina kullanımına açıldığında göreceğiz. Daha modern daha iyi vatandaş odaklı, hem emniyet görevlilerimizin rahat hizmet yapabileceği hem de vatandaşımızın emniyet güvenlik işlemlerini rahat alabileceği; ideal ve modern hizmetlerin yapılabileceği bir yer. Yüklenici arkadaşımız Ağustos ayında bitirip teslim edeceğini söylüyor. İnşallah Ağustos ayında binayı hizmete açabileceğiz" dedi. Vali Çiçek: "Fethiye'mizin güvenlik açısından hem jandarma hem emniyetinden en huzurlu en güvenirli herkesin gelip burada ticari faaliyetlerini yapabilen, yaşayabilen, tatilini yapabilen bir ilçe olması konusunda ne gerekiyorsa yapıyoruz. Bununla birlikte mobese sistemimizi de ihale ettik. Yani şehir içinde bina ile bağlantılı ve Fethiye'nin önemli yerlerine mobese sisteminde çalışmaları önümüzdeki günlerde başlayacak. Önümüzdeki gün dediğim ihalesi yapıldı. Sözleşmesi dün imzalandı. ve 10 ay içerisinde mobese bitecek. Böylece güvenlik açısından teknoloji Fethiye'ye gelmiş olacak" diye konuştu.

Huzura ve güvene önem verdiklerinin altını çizen Muğla Valisi Amir Çiçek: "Bizim öncelikli ilkemiz mutlu birey, huzurlu toplumdur. ve görüyorum ki Fethiye'de bu imkanı bulduk. Ben burada vatandaşlarımızın duyarlı olduğuna inanıyorum. Turizm açısından bu kadar yoğun olan ilçede geçmişte aydınlanmayacak şekilde çok karanlık olan olayları aydınlatacak faillere arkadaşlarımız geçen hafta buldular. Türkiye'nin başka yerlerinde de suç işlemiş ama hala bulunmamış aydınlanmamış olaylar var. Fethiye emniyetindeki arkadaşlarımız yıllardır faili meçhul olan olayı gayretli çalışmalar sonucunda buldular. Fethiye'de hiçbir zaman suç işlenebilen yer, saklanabilen yer veyahut karanlıkta kalan bir yer olmadığını herkes öğrendi. Eğer huzuru bozan, güvenliği bozan, burada suç işlemeye meyilli biri Fethiye'yi düşünüyorsa hiçte düşünmesin. Hem suç işletmeyiz hem de işlediği zaman adalete teslim ediyoruz" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Amir Çiçek Amir Çiçek Fethiye Muğla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti? OY SAYIMINDA İFTAR MOLASI OLACAK MI? YSK iftar arası kararında ne dedi? Vatandaşa yumruk atan Belediye Başkanı kim? Vatandaşa neden yumruk attı? Mustafa Oktay Aksu kimdir? Halk Tv konuğu Mustafa Oktay Aksu kaç yaşında, nereli? Mustafa Oktay Aksu biyografisi! 1 NİSAN 2024 PAZARTESİ ÜNİVERSİTELER TATİL Mİ? Seçimden sonraki gün resmi tatil mi, kimlere tatil? Oy sayımında iftar molası olacak mı? YSK açıklama yaptı mı, ne dedi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title