Haberler

    Yeni Frankenstein, Dracula, The Mummy, The Wolf Man ve Fazlası Geliyor

    Ünlü yaratıklardan oluşan bir yıldızlar karması düşünün. Korku dolu günler bizi bekliyor.

    Mahmut Saral - -

    Universal Studios, sinema tarihinin klasikleşmiş yaratıklarını yeniden seyircilerle buluşturmaya hazırlanıyor. Bunun için de Alex Kurtzman ve Chris Morgan ile anlaşmaya vardıklarını duyurdu. Peki bu adamlar kim mi?


    Alex Kurtzman,Star Trek, Transformers ve The Amazing Spider-Man 2gibi filmlerin yazım sürecinde yer aldı. Chris Morgan ise,Hızlı ve Öfkeli serisindeki son filmlerinyazarlarından. Dolayısıyla ortaya güzel projeler çıkabilir düşüncesindeyiz.


    Universal, başta Frankenstein, Dracula, The Mummy, The Invisible Man, The Wolf Man olmak üzere birçok klasik yaratığı tekrar canlandıracak. Bu karakterleri ve evrenlerini yansıtan ayrı ayrı filmler olacağı gibi, tüm bu yaratıkların bir araya toplandığı ve yeni bir evrenin bulunduğu bir film de yapılabilir. The Avengers'ın yaratıklı versiyonunu bir düşünün, tüm yaratıklar tek bir filmde harika olabilir. Zaten Van Helsing'i izlediyseniz, kafanızda az çok bir şeyler canlanmıştır, ancak bu seferki proje daha kapsamlı.


    Bu arada Universal, işe Mumya ile başlamayı düşünüyor. Seriyi yeniden başlatacak olan stüdyo, 22 Nisan 2016 itibarıyla yeni filmi vizyona sokacak. Ayrıca, başrolde Hugh Jackman'ı izlediğimiz Van Helsing'in de bir yeniden yapım versiyonu hazırlanıyor. Tabii bu filmlerde kimlerin rol alacağı henüz belli değil.



    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Alex Kurtzman Mahmut Saral Universal Star Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title