Haberler

Yeni Foça, yeni güne sabah sporuyla başladı…

Güncelleme:

Yeni Foça'lılar, yeni güne, 'tempolu yürüyüş' ve 'deniz cimnastiği' (aqua fitness) yaparak başladılar.

Foça Belediyesi'nin teşvikiyle, 27 Haziran Pazartesi günü Foça'da başlayan sabah sporu etkinliği, 28 Haziran Salı gününde Yeni Foça'da devam etti.

Yeni Foça, Semerci Kafe önünde toplanan katılımcılar, Burunucu Mevkii'ne dek tempolu yürüdükten sonra 'aqua fitness' yaptı. Tempolu yürüyüşe, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ve meclis üyeleri de eşlik etti. Deniz cimnastiği, Foça Belediyesi Pilates Eğitmeni Gülhan Güzen Tutar yönetiminde yapıldı.

Tüm Foçalıları ve Foça dostlarını, spor etkinliklerine katılmaya davet eden Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, 'Sağlıklı yaşam için spor yapmanın gerekliliği, yadsınamaz bir gerçek. Spor yapmak, sağlıklı yaşamın ve mutlu hissetmenin de anahtarıdır. Yaz ayları boyunca sürecek sabah sporu etkinliğimize katılanlar, olumlu sonuçlarını kısa süre içerisinde fark edebileceklerdir' dedi.

Foça Belediyesi sabah sporu etkinlikleri

Foça'da, Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günlerinde; saat 07.30'da, Demokrasi Meydanı'nda başlayıp, Foça Belediyesi Karakum Plajı'nda devam edecek.

Yeni Foça'da ise, Salı ve Perşembe günlerinde; saat 08.30'da Semerci Kafe önünde başlayıp, Burunucu Mevkii'nde sürecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Foça Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title