Haberler

Yeni Evli Çift Otel Odasında El Ele Ölü Bulundu

Güncelleme:

11 ay önce evlendikleri belirlenen James and Alexandra Gaskell çifti, kaldıkları otelin odasında aşırı dozda ağrı kesici hap alarak yaşamlarına son verdiler.

Yeni evli İngiliz çift James (28) and Alexandra Gaskell (24) Taj Mahal yakınlarında bir otelde el ele ölüme gitti. Yeni evli çiftin ölü bedenlerini otel görevlileri yatağın üzerinde buldu.

AĞRI KESİCİ HAP KULLANDILAR

Yüksek dozda ağrı kesici hap kullanımı sonucu akut solunum yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden çiftin bir dahaki ay evlilik yıl dönümlerini kutlayacakları öğrenildi. Soruşturmayı yürüten yetkililer, yatağın çevresindeki özel eşyalarının konumuna ve bedenlerinin duruşuna bağlı olarak ölümlerinin şüpheli olmadığını bildirdi.

İLAÇLAR REÇETELİ ÇIKTI

The Times of India'da yer alan habere göre çiftin elele yaşamına son verdiği yatağın kenarında Delhi'deki Sir Ganga Ram hastanesinden reçeteli olarak yazılmış ilaçlar bulundu.

BİRİNCİLİKLE MEZUN OLMUŞTU

2012 yılında James Manchester Metropolitan Üniversitesi'nden birincilikle mezun olmuştu. Eşi Alexandra ise üniversiteden Temmuz ayında mezun olmuştu ve öğretmenlik yapıyordu. Polis, İngiliz çiftin Kansas'tan Hindistan'a yaptıkları seyahatte bu kararı önceden almış ve planlı olarak yaşamlarına son vermiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Dünya Haberler

500

Yorumlar (40)

SEHER:

GAVUR ÖLMÜŞ ZATEN CEHENNEME GİTMİŞ NE ÜZÜLÜCEM. ALLAH KATINDA TEK DİN İSLAMDIR. ALLAHA İSLAMLA İNANMAYAN ADAM CENNETE GİTMEYECEK İSLAM GELDİ KARA VERİLDİ. GAVUR SEVİCİLER

12
22
yanıtYanıtla
adam:

gavur sevmek seni sevmekten iyidir allahın yobazı

yanıt0
yanıt0
yorumcu:

öl.

yanıt0
yanıt0
ismail duman:

sen nasıl bir insansın ben sana söyleyeyim cehenneme önce kendini dindar gören din ayrımı yapanlar gidecek yolunuz açık olsun

yanıt0
yanıt0
nevin:

SEHER sende bir saçmalamışınki sorma gitsin dibine vurmuşsun ayrıca sen bu habere yorum yapmak zorundada değildin niye zorladınki kendini bu kadar

yanıt0
yanıt0
MATRIX:

GEBERSİNLER İYİ OLMUŞ

2
29
yanıtYanıtla
aa b:

iyiki gebermişler pis köpekler

2
28
yanıtYanıtla
MATRIX:

ONLAR SENİN GİBİ MÜSLÜMAN OLSA ZATEN BUNU DÜŞÜNÜR. . . İYİ OLMUS. . İNŞELLAH CEHENNEME GİDERLER

1
23
yanıtYanıtla
asd:

MATRIX de zaten müslüman adı. . önce kendine bak.

yanıt0
yanıt0
SEHER:

GAVURLAR

2
21
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title