Haberler

Yeni Emniyet Amiri Büyükkaya'yı Ziyaret Etti

Güncelleme:

Hanak Belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya bir süre önce CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt ile birlikte Kocaeli'nin Gebze ilçesinde emniyet Amiri olarak görev yapan ve Hanak'a Amir olarak atanan Yakup Olgun'a hoş geldin ziyaretinde bulunmuştu.

Yeni Emniyet Amiri Yakup olgun, iade-i ziyarette bulunarak, Hanak ve belediyenin hizmetleri ile ilgili görüş alış verişinde bulundu.

İKİSİ DE GEBZE'DE GÖREV YAPTI

Daha önce kendinsin de kamu görevlisi olarak Gebze ve Büyükşehir Belediyesinde görev yaptığını ifade eden Başkan
Büyükkaya, "Hanak, huzur, dayanışma ve yardımlaşmanın kentidir. Bir çok hizmet ve projeye ihtiyacı var. Kentin, gerçek anlamda kentleşmesine ihtiyacı var. Hem altyapı yapacak, hem kenti görsel olarak güzelleştirecek hem de kültür, sanat, eğitim ve sosyal yönden gelişmesi için projeler geliştireceğiz. Hedefimiz yeni bir Hanak. Kentimizde huzur var. Ne hırsızlık ve gasp ve kavga olur"dedi.

HUZUR VAR

Emniyet amiri Olgun ise, kendisine gösterilen ilgiden ve halkın huzur içinde yaşamasından etkilendiğini ve memnun kaldığını ifade ederek, gerek kamu kurumları gerekse vatandaşlarla iyi ilişkiler içine görevlerini yapacaklarını söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title