Haberler

Yeni Eğitim Öğretim Yılının Başlaması

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde, yeni eğitim öğretim yılının başlaması sebebiyle trafik polisleri öğrenci servislerini denetledi.

Beypazarı Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amirliğine bağlı trafik ekipleri, 2016-2017 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla ilçede öğrenci taşımacılığı yapan servislere yönelik denetim başlattı.

Denetimler çerçevesinde servis araçlarını durdurup evraklarını kontrol eden ekipler, evraklarında eksiklik tespit edilen sürücüleri bu eksikliklerini gidermeleri konusunda uyardı.

Beypazarı Okul Taşıtları ve Servis Araçları, Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Mehmet Doğan, denetlenmenin önemine işaret ederek, denetimlerde önemli bir eksikliğe rastlanmadığını söyledi.

İlçede kooperatiflerine kayıtlı 75 servis aracının bulunduğunu ve bir süre önce servis araçları sürücüleriyle bir araya gelerek gerekli bilgileri aktardıklarını ifade eden Doğan, sürücülerin trafik kurallarına mutlaka uyması gerektiğini vurguladı.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Doğan Beypazarı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title