Haberler

Yeni Eğitim Öğretim Yılının Başlaması

Aydıncık Kaymakamı Sinan Başak, yeni eğitim öğretim yılı nedeniyle mesaj yayımladı.

Aydıncık Kaymakamı Sinan Başak, yeni eğitim öğretim yılı nedeniyle mesaj yayımladı.

Başak mesajında, 2015-2016 eğitim-öğretim yılında tüm öğrencilere başarı dileyerek, eğitim camiası için her açıdan verimli bir yıl olması temennisinde bulundu.

Uzun bir tatil sonrası eğitim-öğretime başlamanın tatlı heyecanının yaşandığını ifade eden Başak, şimdi umutla ve heyecanla okula başlamanın zamanının geldiğini belirtti.

Öğretmenlere uyarılarda bulunan Başak, şunları kaydetti:

"Topluma hizmet veren her meslek saygındır. Ama bütün meslek mensuplarını yetiştirip hayata hazırlayan öğretmenlik mesleği ayrı bir kutsallık taşımaktadır. Sizlere emanet ettiğimiz çocuklarımızı, koruyan ve geliştiren, ailesini, vatanını, milletini seven, topluma karşı sorumluluk duyan kişiler olarak hayata hazırlayacağınıza olan inancım tamdır. Sizlere inanıyor, güveniyor ve başarılar diliyorum. 2015–2016 eğitim öğretim yılınızı kutluyor ve enerji dolu, mutlu, sağlıklı ve başarılı bir eğitim-öğretim yılı geçirmeniz dileğiyle hepinizi saygıyla selamlıyorum."

Kaynak: AA / Yerel

Aydıncık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title