Haberler

Yeni Eğitim Öğretim Yılının Başlaması

AK Parti Niğde Milletvekili Ömer Selvi: "Okul, insan hayatında aileden sonra en önemli basamaktır"

AK Parti Niğde Milletvekili Ömer Selvi, 2013-2014 eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Selvi, mesajında, okulun, aile hayatından sonra en önemli basamak olduğunu vurguladı. Okulan, çocukların hayata hazırlanması, öğrenme ve gelişme çabalarını başarıya ulaştırmak, eğitim imkanlarını sistemli bir şekilde sunmak gibi önemli görevleri olduğunu belirten Selvi, şu ifadelere yer verdi:

"Çocuklarımızın gelişimi ve topluma faydalı birer birey olma yolunda önemli aşamalarından biri olan eğitim-öğretim hayatı, biz büyüklerin göstereceği itina ve öğretmenlerimizin sabır ve fedakarlıkları sonucunda sağlam temeller üzerinde inşa edilecektir. Milletimizin bizlere verdiği emanetin omuzlarımıza yüklediği sorumluluk gereği, atacağımız her adımın, göstereceğimiz her başarının, öğretim döneminin bir önceki yıldan daha verimli geçmesini beraberinde getireceğinin ve birer yetişkin olarak yaşayacağımız hayatın temeli ve teminatı olacağının bilincindeyiz." - Niğde

Kaynak: AA / Yerel

Ömer Selvi Ak Parti Niğde Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title