Haberler

Yeni Eğitim Öğretim Yılı Açıldı

İzmir'de Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumlarındaki 3 bin 300 öğrenci, yeni eğitim öğretim yılına adım attı.

İzmir'de Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumlarındaki 3 bin 300 öğrenci, yeni eğitim öğretim yılına adım attı.

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumlarından yapılan yazılı açıklamaya göre, İzmir'de Bornova ve Güzelbahçe'den sonra Karşıyaka Kampüsü'nü açan Bahçeşehir Koleji ile Bornova Uğur Anadolu Lisesinden sonra Gaziemir Kampüsü'nü açan Uğur Okulları törenlerle açıldı.

Uğur Gaziemir Kampüsü'nde düzenlenen törene İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Şemsettin Ünal, Uğur Okulları Genel Müdürü Yücel Yücel, Kampüs Müdürü Ahmet Paksoy, veliler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan Uğur Okulları Genel Müdürü Yücel Yücel, 48 yıl önce eğitim öğretim hayatına başlayan dünyanın sayılı eğitim gruplarından biri olduklarını belirterek, "Kuruluşumuzdan bu yana dünya çok değişti. Bizler de çok değiştik ve çok da geliştik. Fakat bir ilkemiz hiç değişmedi. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün işaret ettiği muasır medeniyet seviyesine çıkma ve onu aşma hedefimiz bugün olduğu gibi yarın da değişmeyecektir." ifadelerini kullandı.

Törenin ardından ilk ders zili çaldı. Öğrenciler ilk gün Fen-Teknoloji-Mühendislik-Matematik branşlarının yer aldığı İzmir'in ilk tam donanımlı STEM Laboratuvarı'nda çalışmaya başladı.

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları, gelecek yıl açacağı iki yeni okulla İzmir'deki okul sayısını 7'ye çıkaracak.

Kaynak: AA / Güncel

Bahçeşehir Güzelbahçe Bornova İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title