Haberler

Yeni doğan bebeği eve götüremediler

Giresun'da yeni doğan bebeklerini hastaneden eve götüren ailenin içinde bulunduğu otomobil, park halindeki kamyon çarptı. Kazada yeni doğum yapan anne, bir günlük bebeği, 4 yaşındaki kızı ve baba...

Giresun'da yeni doğan bebeklerini hastaneden eve götüren ailenin içinde bulunduğu otomobil, park halindeki kamyon çarptı. Kazada yeni doğum yapan anne, bir günlük bebeği, 4 yaşındaki kızı ve babaanne öldü, baba yaralandı.

Keşap ilçesi Kılıçlı köyünde Oğuzhan Çelik (28) idaresindeki 28 EP 827 plakalıotomobil, yolun kenarında park halindeki 28 AC 725 plakalı kamyona çarptı.

Kazada sürücü Oğuzhan Çelik'in eşi Elif Çelik (27) ile annesi Havva Çelik (48) olay yerinde hayatını kaybetti. Oğuzhan Çelik, Çelik'in bir günlük bebeği ile 4 yaşındaki kızı Asiye Çelik yaralandı. Bebek ve 4 yaşındaki Asiye Çelik ambulansla hastanaye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Elif Çelik ve Havva Çelik'in araçta sıkışan cesetleri Giresun Belediyesi itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla araçtan çıkarıldı.

Oğuzhan Çelik kaldırıldığı Giresun Özel Ada Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Elif Çelik, Havva Çelik, Asiye Çelik ve bebeğin cesedi Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kamyon sürücüsü Haluk Ö. gözaltına alındı.

Anne Elif Çelik'in, Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde bir gün önce kız çocuğu dünyaya getirdiği, genç kadının bebeği, 4 yaşındaki kızı, kayınvalidesi ve eşiyle eve gitmik ezere hastaneden ayrıldığı öğrenildi.

-trafik kazası

Kaynak: AA / Güncel

Giresun Keşap Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title