Haberler

Yeni Dodurga Köyü Şenliği Coşkuyla Gerçekleştirildi

Bilecik’in Bozüyük ilçesine bağlı Yeni Dodurga köyünde, bu yıl 17’ncisi düzenlenen köy şenliği büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Bilecik'in Bozüyük ilçesine bağlı Yeni Dodurga köyünde, bu yıl 17'ncisi düzenlenen köy şenliği büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Köyün piknik alanında düzenlenen şenlikte yerel sanatçılar tarafından konser verilirken, çocuklar için çeşitli yarışmalar düzenlendi. Ayrıca şenliğin ilerleyen saatlerinde hediye çekilişi yapıldı. Şenliğe, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, İl Genel Meclisi Başkanı Oğuz Sertler, il genel meclisi üyeleri Nizamettin Çam ve Zeki Uyanık, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin ve yönetim kurulu üyeleri, siyasiler, köy muhtarları, STK temsilcileri ve çevre köylerden gelen çok sayıda vatandaş katıldı. Köy Muhtarı Mustafa Terle, şenliğe katılanlarla yakından ilgilenirken şenliğe teşrif eden konuklarına katılımlarından dolayı teşekkür etti. Ayrıca şenliğin düzenlenmesinde emeği geçen Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve belediye personeline verdikleri destekten dolayı da teşekkür etti. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bozüyük Bilecik Dodurga Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title