Haberler

Yeni dizi BrainDead FX'te başlıyor

Yaz sezonunun en iddialı yapımlarından biri olan yeni dizi BrainDead, 19 Temmuz Salı günü, 21.30'da FX'de başlıyor.

" The Good Wife'ın The Walking Dead ile buluşması" yorumlarını alarak yaz sezonunun şimdiden en iddialı yapımlarından biri olmaya aday olan BrainDead, 19 Temmuz Salı günü, 21.30'da FX'te şaşırtan senaryosu ve başarılı oyuncularıyla ekranlara geliyor.

"The Good Wife'ın The Walking Dead ile buluşması" yorumlarını alarak dikkatleri üzerine çeken dizi, komedi ve korkuyu bir arada barındırıyor.. The Thing, Scott Pilgrim vs The World ve 10 Cloverfield Lane gibi yapımlarda yer alan başarılı oyuncu Mary Elizabeth Winstead'ın başrolünde yer aldığı BrainDead, iddialı ve alışılmadık senaryosu ile FX izleyicilerini şaşkına çeviriyor.

BrainDead'in hikayesi; bir hükümet yetkilisinin iki siyasi parti arasındaki gerginliğin nedeninin uzaydan gelen böcekler olduğunu fark etmesiyle başlıyor. Politikacıların beynini yiyen bu böceklerin arkasındaki gizemi çözmeye çalışan Laurel, her geçen gün daha fazla kişinin beynini ele geçiren böcekleri anlamaya çalışıyor ve heyecan giderek artıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

The Walking Dead The Good Wife Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title