Haberler

Yeni Diyarbakırspor Play – Off İçin İddialı

Güncelleme:

Diyarbakırspor sezonun ikinci yarısında büyük bir çıkış yakaladı. Takım 12 karşılaşmada 1 kez mağlubiyet, 7 galibiyet, 4 beraberlik ile 25 puan topladı.

Spor Toto 3.Lig 2.Grupta mücadele eden Yeni Diyarbakırspor sezonun ikinci yarısında büyük bir çıkışa geçti. İkinci yarıda 12 karşılaşmada sadece 1 kez mağlubiyet alan Yeşil-Kırmızılı ekip 7 galibiyet, 4 beraberlikle 25 puan topladı.

Devreyi 27 puanla, 8.sırada kapatan Yeni Diyarbakırspor, ikinci yarıdaki büyük çıkışıyla 52 puana çıkarak 4.sıraya kadar çıktı.

Sezona şampiyonluk umutlarıyla başlayan Güneydoğu ekibi ilk yarıda kaybettiği puanlarla zirve yarışından uzaklaşmış olsa da, ikinci yarıdaki büyük çıkışıyla rakiplerine Play-Off elemelerinin en iddialı ekibi olduğunu gösterdi. İkinci devre topladığı 25 puanla grubunun en fazla puan toplayan iki ekibinden biri olan Yeşil-Kırmızılı ekibi 24 puan toplayan lider Eyüpspor izledi.

Lig sonunda İlk 5 sırada yer alan ekiplerden, lider olanın direk yükseleceği 2.lig için son bilet ise 2, 3, 4 ve 5. olan takımların birbirleriyle oynayacağı Play-off maçları sonunda bir ekip daha 2.lige yükselmiş olacak. İkinci yarı en fazla puan toplayan ekipler:

Sivas Dört Eylülspor 26 puan
Diyarbakırspor 25 puan
Eyüpspor 24 Puan Kemer
Tekiorova 21 Puan
Denizlispor 20 puan
Gölcükspor 18 Puan
Maltepespor 17 puan

Kaynak: Temsilci / Spor

Diyarbakırspor Eyüpspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title