Haberler

Yeni Diyarbakırspor Maçında Binlerce Taraftar Sahaya İndi Maç Yarıda Kaldı (2)

Hakemler İLE KONUK EKİP ZIRHLI ARAÇLA GÖTÜRÜLDÜ Karşılaşmanın hakemleri ve konuk ekip Denizli Büyükşehir Belediyespor kafilesi, emniyete ait zırhlı araçlarla, yaklaşık 1.5 saat sonra Atatürk Stadyumu'ndan ayrılabildi.

Hakemler İLE KONUK EKİP ZIRHLI ARAÇLA GÖTÜRÜLDÜ

Karşılaşmanın hakemleri ve konuk ekip Denizli Büyükşehir Belediyespor kafilesi, emniyete ait zırhlı araçlarla, yaklaşık 1.5 saat sonra Atatürk Stadyumu'ndan ayrılabildi. Konuk ekip futbolcularına ait malzemeler de çevik kuvvet polisine ait zırhlı otobüsüyle taşındı. Taraftarlar da hakem ve konuk ekip futbolcuları ayrıldıktan sonra sakinleşerek dağıldı.

Konuk ekip otobüslere binerken mikrofonlara konuşan Denizli Büyükşehir Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, "Maç orada kaldı. istemediğimiz olaylar oldu, keşke olmasaydı. Futbol birlik ve beraberilk, kardeşlik demektir. Keşke bunlar yaşanmasaydı. Penaltıyı tribündeydim görmedim, hakemin kararıydı. Mağlup da olabilirdik. Futbol zevk veren bir oyun, keşke böyle olmasaydı" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü İbrahim Çelik de, "Maç fair play içinde başladı. Son dakikadaki penaltı kararı her şeyi değiştirdi. Kimse istemezdi, Diyarbakırspor da istemezdi. Kendini bilmeyen bir kaç kişinin işi. Penaltı için ne desek boş. Denizli Belediyespor olarak finale çıkmak istiyorduk bunu da başardık. Arkadaşlarımı kutluyorum" diye konuştu. - Kafilesi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Büyükşehir Belediyespor Diyarbakırspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title