Haberler

Yeni Diyarbakırspor'dan Asılsız Haberlere Tepki

Güncelleme:

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Yeni Diyarbakırspor A.Ş., futbolcularıyla ilgili sosyal medyada çıkan asılsız haberlerden rahatsızlık duyuyor.

İbrahim Konuksever'in 2017'ye kadar devam eden sözleşmesini tek taraflı feshederek serbest kaldığı yönünde çıkan haberler ve sosyal medyadan yapılan paylaşımlar hem kulüp hem de futbolcu tarafından yalanlandı. Kulüpten yapılan açıklamada, iyi araştırılmadan ve kulüp tarafından teyit edilmeden yapılan haberlerin rahatsızlık yarattığına dikkat çekilerek, İbrahim'le ilgili paylaşımların asılsız olduğu vurgulandı.

"Transferde imzalar gelecek hafta"


Açıklamada, kulüp ile ilgili somut gelişmeler ve doğru bilgilerin zamanında ve ayrım yapılmadan kulübün sosyal medya hesabı üzerinden basın ve kamuoyuna ulaştırıldığına dikkat çekilerek, taraftarlardan kulüp tarafından teyit edilmeyen veya resmi sitede açıklanmayan haberlere itibar etmemelerini istendi. Açıklamada, transferle ilgili ön çalışmaların devam ettiği ve imzaların 5 Temmuz'dan sonra atılmaya başlanacağı da kaydedildi.

"Diyarbakır'da mutluyum"

Kendisiyle ilgili haberler karşısında şaşkınlık yaşadığını belirten İbrahim Konuksever, "İyi bir sezon geçirdim. Diyarbakır'da mutluyum ve sözleşmem devam ediyor. Sözleşme feshi veya ayrılmak aklımın ucundan geçmez. Kaldı ki ben haksız yere sözleşmesini feshedecek kötü karaktere sahip değilim. Benimle ve kulüple görüşmeden,aslı astarı olmayan iddialarla haber yapmak ahlaki değil. Şu an Aksaray'da ailemin yanında dinleniyorum. Aklımda sadece geçen sezon kaçan şampiyonluğu bu sezon kazanmak var" dedi.

Kaynak: Temsilci / Spor

Diyarbakırspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title