Haberler

Yeni Cipso'yla Muhabbetin Nereye Gideceği Belli Olmaz

Güncelleme:

Reklam filmleri, hikâye ve çekim tekniğinin yanı sıra karakterlerin doğallığıyla da öne çıkıyor.

Yeni Cipso reklam filmi, erkeklerin kendi aralarındaki muhabbet sırasında verdikleri sözlerin ne tür sonuçlar doğurabileceğini esprili bir dille anlatıyor. Reklam filmleri, hikâye ve çekim tekniğinin yanı sıra karakterlerin doğallığıyla da öne çıkıyor.

Değişen ambalajı ve yeni Kırmızı Biber Aromalı ürünüyle özellikle erkek muhabbetinin vazgeçilmezi olmaya aday Cipso'nun yeni reklam filmleri, heyecanlı hikâyeleri ve geri dönüşlerle tamamlanan kurgularıyla izleyenleri eğlendirmeyi başarıyor. Yeni Cipso reklam filmleri, iç içe geçen örgüleri ve izleyende merak uyandıran hikâyeleme tekniğiyle reklam kuşağında dikkatleri üzerine çekiyor. Karakterlerin doğallıkları sayesinde "içimizden biri" duygusunu uyandırdığı filmler, erkek dünyasına samimi bir pencere açıyor.

Yeni Cipso'nun ilk reklam filmi bir futbol sahasında pembe bir terliğin içinde azimle koşan genci görmemizle başlıyor. Kahramanın bu halde sahada ne aradığının yanıtını geri dönüşlerle veren reklam filmi boyunca, sonu pembe terlikle sahada biten eğlenceli hikâyeyi izliyoruz. Arkadaşlarının konuyla ilgili yorumları ise ilginç hikâyenin belki de en eğlenceli kısımları. Aslında beş erkek arkadaş klasik bir futbol gecesinde evlerinde Cipso yiyip muhabbet etmektedirler. Maçtaki futbolculardan birinin üst üste gol kaçırmasına sinirlenen gençlerden biri, futbolcunun bir gol daha kaçırması halinde onu terlikle kovalayacağını söyler. Bu sözlerine paralel, gencin pembe bir terlik içerisinde futbolcuyu kovaladığını ve yakaladığını görürüz.

Etekle gezmek mi daha acı, yoksa Cipso Kırmızı Biber mi?

Kampanyanın ikinci filmi ise kırmızı bir etek içerisinde yürüyen birini görmemizle başlıyor. Bunun güzel bir kadın olduğunu umarken, aslında takım elbise altına etek giymiş bir erkek olduğunu görüyoruz. Ofise etek giyerek gelmiş karakterimiz iş arkadaşlarının gülüşleri eşliğinde kendi odasına yürürken herkes onun fotoğrafını çekiyor. Bir önceki reklam filmindeki gibi bu duruma nasıl gelindiğini en sonda görüyoruz. Aslında arkadaşları ile maç izleyen bir genç, maçın heyecanına kendini kaptırıp muhabbet arasında maçı kaybetmeleri halinde işe etek giyerek gideceği iddiasında bulunmuştur ve bunu gerçekleştirmek zorunda kalmıştır. Ardından tekrar ofisteki arkadaşlarının çekip Youtube'a koyduğu videoyu izleyen genci görüyoruz. Genç bir yandan yeni acılı Cipso Kırmızı Biber yerken bir yandan da videoyu izliyor ve yeni Cipso'nun başına gelen olaydan bile "daha acı" olduğunu söylüyor.

"Erkek muhabbeti nereye gider bilinmez, ama ne ile iyi gideceğini biliyoruz" sloganıyla tamamlanan filmler, Cipso'nun erkek muhabbetinin en iyi eşlikçisi olduğunu ilginç iki hikâyeyle vurguluyor.

Kampanya Künyesi

Reklamveren: Kraft Gıda / Bahar Uçanlar, Toloy Tanrıdağlı, Aslı Akman, Ece Gürbüz

Reklam Ajansı: DRAFTFCB İstanbul

Yaratıcı Yönetmen: Elif Önay

Yaratıcı Ekip: Yavuzhan Gel, Nilüfer Duru

Müşteri İlişkileri: Ceren Çubukçu Akpulat, Ayça Çınar, Itır Süzer

Mecra: TV, outdoor, internet, radyo

Prodüksiyon Şirketi: Böcek Yapım

Yönetmen: Eralp Vardar

Medya Şirketi: Mindshare

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title