Haberler

Yeni Çevre Yolu Yatırım Programına Alındı

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Çevre Yolu projesinin 2016 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Çevre Yolu projesinin 2016 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.

Bartın'ın gelişmesi ve şehiriçi ulaşımın rahatlaması için çok önemli bir proje olan çevre yolunun yapımını önemsediklerini ifade eden Milletvekili Tunç, "Proje çalışmalarının ardından bir an önce yapım sürecini başlatmak için çalışıyoruz. 2016 yılı yatırım programına alınan Bartın Çevre Yolu 21 kilometre uzunluğunda olacak ve bölünmüş yol olarak inşa edilecek. Geçiş güzergahlarının proje çalışmaları sırasında netleşecek. Proje çalışmalarının ardından da yapım ihalesi sürecini başlatacağız" dedi.

"EN ÖNEMLİ EŞİĞİ AŞTIK"

Bartın şehir merkezinin, son yıllarda üniversitenin kurulması ile birlikte ve yeni konutların inşası ile sürekli büyüdüğünü ve il merkezi içerisinde kalan şehirlerarası yolun artık trafik için risk teşkil ettiğini kaydeden Milletvekili Tunç, "Bu sorunun çözülmesi için Ulaştırma Bakanlığı ve Karayolları Genel Müdürlüğü nezdinde yaptığımız girişimler sonuç verdi. Bartın Çevre Yolu projesi yatırım programına alınarak bu konuda en önemli eşiği aştık" diye konuştu.

"İMAR ÇALIŞMALARI TAMAMLANMADI"

Milletvekili Tunç, Tuna Mahallesi (Hastane) kavşağı ile özel idaresi kavşağı arasında bölünmüş yol yapımı ve Türbe yolu mevkiinde de batçıklı köprülü kavşak içeren projenin yapım işinin de Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü tarafından 3 Mart 2014 günü ihalesini gerçekleştirmelerine rağmen, Belediye imar çalışmaları tamamlanmadığı için işe başlanılamadığını söyledi. Milletvekili Tunç, bu projenin de yaklaşık maliyetinin 21 milyon 338 bin 559 lira olarak belirlendiğini ve ihalenin 15 milyon 640 bin 3 lira ile sonuçlandığını anlattı.

"ULAŞIM RAHATLAYACAK"

Özel İdare Kavşağı ile Tuna Mahallesi kavşağının hemzemin olarak düzenleneceğini aktaran Milletvekili Tunç, bölünmüş yolun üstyapısının bitümlü sıcak karışım asfalt olarak yapılacağını, Adliye lojmanları, Güzel Sanatlar Lisesi, Gazi Ortaokulu, Atatürk İlkokulu ve İmam Hatip Lisesi gibi çok sayıda okulun bulunduğu kesimde yapılacak yaya kaldırımları, üst geçit ve yaya geçitleri ile şehrin içinde trafik güvenliği ve standartlarını arttırarak halkın ve öğrencilerin rahat ve güvenli ulaşımının sağlanmış olacağını söyledi. Milletvekili Tunç, Üniversite Kampüsü Yazıcılar Köprülü kavşağının da yapımının tamamlanmak üzere olduğunu sözlerine ekledi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

AK Parti Bartın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title