Haberler

Yeni Büyükşehirlerde Sivil Kapasite Gelişiyor

Türkiye genelinde yürütülen “Yeni Büyükşehirlerde Sivil Kapasite Gelişiyor” projesi kapsamında Aydın’da faaliyet gösteren sivil tolum örgütleri bilgilendirilecek.

Türkiye genelinde yürütülen "Yeni Büyükşehirlerde Sivil Kapasite Gelişiyor" projesi kapsamında Aydın'da faaliyet gösteren sivil tolum örgütleri bilgilendirilecek.

İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı, Eğitim Bilimleri ve Sosyal Araştırmalar Derneği (EBSAD) ve Marmara Üniversitesi Sivil Toplum Araştırmalar Merkezi işbirliği ile yürütülen "Yeni Büyükşehirlerde Sivil Kapasite Gelişiyor" projesi kapsamında Aydın'da faaliyette bulunan sivil toplum örgütlerine yönelik panel düzenlenecek.

Aydın İl Dernekler Müdürü Sefa Altıntaş, yaptığı açıklamada; "Sivil toplum bilincini geliştirmek, sivil toplum kuruluşlarının daha profesyonel yönetilmesine ve daha verimli çalışmalarına katkı sunmak, sivil toplum kuruluşlarının birbirlerini tanımalarını ve işbirliği içerisinde çalışmalarını sağlamak, sivil topluk kuruluşlarını daha verimli ve etkin hale getirerek toplumsal gelişmeye, il ve ülke düzeyindeki kalkınmaya katkı sağlamayı amaçlayan proje kapsamındaki panel 10 Ocak 2015 Cumartesi günü 11.00 ile 15.00 saatleri arasında Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Dr. Hidayet Sayın Salonunda düzenlenecektir. Panel programına aşağıda isimleri belirtilen konuşmacılar katılacaktır. Bu panele en az iki temsilci ile katılımın sağlanmasının sivil toplum kuruluşu yöneticilerinin kişisel gelişimlerine önemli katkıda bulunacağı değerlendirilmektedir" dedi.

Panele Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Çaha, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hamza Ateş, Marmara Üniversitesi Sivil Toplum Araştırmaları Merkezi'nden Doç. Dr. Yüksel Demirkaya ve STK yöneticisi Zekeriya Bulmuş konuşmacı olarak katılacak. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Marmara Üniversitesi İçişleri Bakanlığı Türkiye Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title