Haberler

    Yeni Batarya Rekortmeni: Sony Xperia Z3!

    Sony'nin yeni nesil üst seviye akıllı telefon modeli Xperia Z3, batarya testlerinin yeni rekortmeni oldu!

    Sony'nin yeni nesil üst seviye akıllı telefon modeli Xperia Z3, batarya testlerinin yeni rekortmeni oldu! iPhone 6 Plus ise 6. Sırada!

    Japon merkezli üretici, yeni bir rekorla daha karşımızda. Sony'nin IFA 2014'de tanıtımını gerçekleştirdiği yeni nesil üst seviye akıllı telefon modeli Xperia Z3, kendine has Xperia kasa tasarımının yanı sıra batarya performansıyla da dikkat çekiyor. Samsung'un Galaxy Note 4'ü ve Apple'ın iPhone 6 Plus modelinin de yer aldığı en iyi batarya gücüne sahip cihazlar listesindenin 1 numarasında Xperia Z3 var.

    Akıllı telefon pazarında gerek sızıntı haberleriyle gerekse gerçekleştirdikleri karşılaştırma/test aporlarıyla popüler olan Phonearena, yeni bir liste daha yayımladı. Yeni nesil akıllı telefon modellerinin yer aldığı karşılaştırma listesinde batarya gücü ve pil ömrü bilgileri yer alıyor. 3100 mAh batarya gücüyle dikkat çeken Sony Xperia Z3, pilini oldukça tasarruflu kullanmayı da başarmış.

    3100 mAh bataryasıyla 9 Saat 29 dakika 4G/LTE kullanımıyla listenin birinci sırasında yer alan Xperia Z3'ü 4100 mAh pil gücüyle Huawei Ascend Mate 7 takip ediyor. iPhone 6 ve iPhone 6 Plus'lardan hiç bahsetmesek de olur. Son günlerde bükülebilir özelliğiyle rakiplerinin diline düşen modeller listenin 6. ve 10. sıradasında yer alıyor.

    İşte Phonearena tarafından paylaşılan o liste:

    Pil Karşılaştırmaları

    The post Yeni Batarya Rekortmeni: Sony Xperia Z3! appeared first on Silikon Vadisi TV.

    Kaynak: SilikonVadisi.tv / Teknoloji

    sony xperia galaxy note samsung sony Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title