Haberler

Yeni Başbakan, Perşembe Günü Açıklanacak

Güncelleme:

AK Parti'de yeni genel başkan adayı, tüm birimlerin temsilcilerinden oluşan 4 kişilik komisyon tarafından perşembe günü törenle açıklanacak.

22 Mayıs'taki olağanüstü kongreye yönelik hazırlıklarını hızlandıran AK Parti, bugün teşkilatlarla temayül yapacak. İl başkanlarının pazartesi günü yapılacak genişletilmiş il başkanları formatındaki toplantıya eksiksiz katılımının sağlanması için Genel Merkez yoğun bir çalışma temposu sergiliyor.

Salı günü de milletvekillerine "temayül" yoklaması yapılacak. Çarşamba günü, temayül sonuçlarının değerlendirileceği son bir istişare gerçekleştirilecek.

ADAY GÖSTERİLECEK İSİM, PERŞEMBE GÜNÜ TÖRENLE AÇIKLANACAK

Aday gösterilecek isim, perşembe günü Genel Merkez'de kalabalık bir törenle açıklanacak.

4 KİŞİLİK HEYET DUYURACAK

Teşkilat, Meclis grubu, kadın ve gençlik kollarının başkanlarından oluşan dört kişilik bir heyet açıklamayı yapacak. Açıklamayı, teşkilattan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş yapacak. Ataş başkanlığındaki heyette, Grup adına Nurettin Canikli yer alacak. Kadın Kolları Başkanı Selva Çam ile Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş olacak. (Kaynak: Star)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mustafa Ataş AK Parti Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (33)

murat:

kım gelırse gelsın ceplerını doldurmaya bakıyorlar

9
7
yanıtYanıtla
başbakanın kim olacak eeeeyy akkoyun?:

başbakan adayını padişah seçecek, milletvekillerinin, akepelilerin en ufak fikri yok, olsa bile açıklayamazlar, hemen paralelci ilan edilip, yemleri kesilir. . . bu yüzden durgun durgun bakınıyorlar etrafa. . . . mhp''deki başkanlık yarışıyla konuşabiliyorlar sadece. . . . .

12
4
yanıtYanıtla
sgsg:

berat albayrak m. ali şahin binali yıldırım cemil çiçek

yanıt1
yanıt0
BİZ KOYUN DEGİLİZ:

koyunlar düşünsün banane

9
5
yanıtYanıtla
harbi:

basbakan Berat Albayrak olabilir. Binali Yildirimi kumarci yegen ve rakici baska yegen ile gözden düsürüyorlar.

12
2
yanıtYanıtla
başbakan adayınız kim? meeeee bilmiyoruz:

akepe seçmeni ne kadar zavallı durumda, mhp de adaylar ortada, onlar hakkında herkes yorum yapabiliyor; akepede ise adaylar ortaya çıkamıyor, milletvekilleri kimin aday olacağını bilmiyor, akkoyunlar habersiz meee diyerek geziniyorlar, bu nasıl zavallılıktır be. . . Allah kimseye vermesin. . . Amin

8
4
yanıtYanıtla
noyan:

o yuzden kongre salonları yerıne mahkemelerde dolanıyo mhpliler demi karakoyun. . .

yanıt2
yanıt3
FİİLEN BAŞBAKANLIK VAR MI?:

ÇOK TA ÖNEMLİ Mİ?

7
5
yanıtYanıtla
ŞANLIURFA:

BERAT ALBAYRAK AK PARTİ İÇİN DEZAVANTAJ. BUNU SEÇİMLERDE KULLANIRLAR.

8
3
yanıtYanıtla
Recep Atli:

Davutoglu soyguna karismadigi icin secimi onunla kazandilar. Simdi soyguncu bir basbakan ve bakanlarla soyguna kaldiklari yerden devam edecekler.

6
5
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title