Haberler

Yeni Atanan Öğretmenlere Üç Dilde Karşılama

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesine değişik branşlarda atanan 350 öğretmen Türkçe, Kürtçe ve Arapça olmak üzere, üç dilde “Hoş Geldiniz” sloganıyla karşılandı.

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine değişik branşlarda atanan 350 öğretmen Türkçe, Kürtçe ve Arapça olmak üzere, üç dilde "Hoş Geldiniz" sloganıyla karşılandı.

Ceylanpınar ilçe merkezi ve köylerinde görev yapmak üzere 350 öğretmen atandı. Başvurular İlçe Milli Eğitim bahçesinde oluşturulan görevliler tarafından kabul edildi. Göreve yeni başlayacak öğretmenlere, çiçek ve çikolata dağıtılarak Selahaddin Eyyubi Anadolu Lisesi okul aile birliği başkanlığı tarafından Türkçe, Kürtçe ve Arapça dillerinde "Hoş Geldiniz" sloganıyla karşılandılar. İlgiden memnun olan öğretmenler daha ilk günden Ceylanpınar ilçesini sevdiklerini ve görevlerini en iyi şekilde yerine getireceklerini ifade etti. Türkçe, Kürtçe ve Arapça dillerinde 2015-2016 eğitim ve öğretim yılının ülkemize, Ceylanpınar ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni eden Selahaddin Eyyubi Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı İbrahim Kaça, "Yeni göreve başlayan öğretmen arkadaşlarımızın ilçemizde görev yapacak olmaları bizleri memnun etmiştir. Burada bulunmamızın sebebi göreve yeni başlayacak öğretmenleri ve ailelerini karşılamak ve onların sıkıntılarına ortak olmaktır. Amacımız yurdumuzda yaşanan tatsız olaylar nedeniyle öğretmenlerimizin ilçemize daha kolay uyum sağlaması için yardımcı olmaktır" dedi.

Ataması yapılan tüm öğretmenlere başarılar dilediğini ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kılıç ise, "Göreve yeni başlayacak öğretmenler ilçemize hoş gelmişlerdir. Biz ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak, öğretmenlerin daha huzurlu bir şekilde görev yapmaları için elimizden gelen gayreti göstermekteyiz. Yapılan çalışmalar sonucunda öğretmenlerimizin yiyecek ve kalacak problemlerini çözdük. Öğretmenlerimize yeni görev yerlerinde şimdiden başarılar dilerim" diye konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Ceylanpınar Şanlıurfa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title