Haberler

Yeni Atanan Öğretmen, Bakan Avcı'yı Düğününe Davet Etti

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın yeni atanan öğretmenle konuşması- Bakan Avcı ile yaşlı kadının sohbeti Ağrı'nın Patnos ilçesine yeni atanan öğretmen, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'yı düğününe çağırdı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ- Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın yeni atanan öğretmenle konuşması- Bakan Avcı ile yaşlı kadının sohbeti Ağrı'nın Patnos ilçesine yeni atanan öğretmen, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'yı düğününe çağırdı.Avcı, Arifiye Mahallesi İki Eylül Caddesi'nde esnaf ziyaretinde bulunarak halkla sohbet etti.Bu sırada Ağrı'nın Patnos ilçesindeki Mesleki Eğitim Lisesinde öğretmen olduğunu belirten Elif Soyer, atamasının yeni yapıldığını söyledi.Tüm öğretmen adaylarının bir an önce atanmasını dileyen Soyer, "Bu yıl fazla atama olsun. Çok mutluyum, herkes benim gibi mutlu olsun. Haftaya cuma günü düğünüm var. Gelirseniz sevinirim. Eşim de makine öğretmeni. Eş durumundan tayin isteyemiyorum çünkü üç yıl şartı getirildi. Eşim gelecek benim yanıma. Ağrı'dayız, orada da çok mutluyuz" diye konuştu.Avcı ise öğretmen atamalarının Ağustos'ta yapılacağını hatırlattı.Düğün daveti için Soyer'e teşekkür eden Avcı, "Bir gün sonrasını bile zor planlıyoruz ama şimdiden tebrik ediyorum. Düğün yerini, tarihini bize bildirin, gelemezsek de çiçeğimizi göndeririz" dedi.

Kaynak: AA / Politika

Nabi Avcı Arifiye Patnos Ağrı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title