Haberler

Yeni Asya Grubu, Ekmeleddin İhsanoğlu'na Desteğini Açıkladı

Güncelleme:

Risalei Nur cemaatlerinden Yeni Asya Grubu, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ekmeleddin İhsanoğlu'nu destekleyeceğini açıkladı.

Bugün TV'de Erkam Tufan Aytav'ın konuğu olan Yeni Asya Gazetesi Genel Yayın Müdürü Kazım Güleçyüz, Yeni Asya Grubu olarak CHP ve MHP'nin çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nu destekleme kararı aldıklarını belirtti.

"ERDOĞAN NURCULUĞU KENDİ KONTROLÜNE ALMAYA ÇALIŞIYOR"

Güleçyüz, Başbakan Erdoğan'ı kastederek dindar kimliğini öne çıkarıp siyaset yapmasını eleştirdi. "Tepeden devlete hakim olarak toplumu dindarlaştırma fıtri değildir" diyen Güleçyüz, dinin tepeden inmeci bir şekilde değil birebir tebliğ yoluyla olması gerektiğine dikkat çekti. Başbakan Erdoğan'ın Nurculuğu kendi kontrolüne almaya çalıştığına vurgu yapan Güleçyüz, daha önce çok kızdığı insanlarla bir araya geldiğini belirtti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ekmeleddin İhsanoğlu Yeni Asya Gazetesi Erkam Tufan Aytav Kazım Güleçyüz Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (110)

vatandaş:

Atatürkün askerleri ve dolayısıyle bu halk tayyip erdoğanı cumhurbaşkanı yapacak Allahın izniyle..

37
28
yanıtYanıtla
TAŞTAN:

Yıllarca sizlere yardım eden dindarları kullanarak holdingleşen sizler,nasılda maddi menfaat olunca çark ediyorsunuz,yazıklar olsun,

48
12
yanıtYanıtla
Yeter Artıkkadircimenelt@gmail.com:

Hayır maddi menfaat olsa yine anlarsın da. Bunların maddi menfaatleri de yok. İşin saçma tarafı da o zaten.

yanıt0
yanıt0
emekçi Ali:

amerikadaki yaşlı adam hiç boş durmuyor,bakarmısınız sinsi sinsi neler planlıyor halk zararına çalışan bu fitneyi neden T.C. Vatandaşlığından atmıyorlar acaba?

34
23
yanıtYanıtla
ibrahim.:

onlar baştan beri çatının kiremitidir.başka bir adaya desteklerini açıklasalar şaşardım.bakalım ne kadar güçleri varmış göreceğiz.

42
14
yanıtYanıtla
kör değiliz:

yaa herkes biliyor Ekmeleddini Gülen önerdi zaten. Tabiki destekliyecek. Gülenin nurculukla ilgisi yok. Said Nursinini kendi talebeleri açıkladı. Gülen Risalei nurlarda değişiklik yapıyormuş bu yüzden Said nursinin talebeleri bağını koparmış onunla. adamların tek derdi milletten nasıl para koparırız. Gülen cemaatinin evlerinde kalan tamamen temiz duygularla hizmet ettiğini sanan kardeşleri ayırıyorum bu gruptan. Bu işleri çevirenler üst kademee

31
21
yanıtYanıtla
Yeter artıkkadircimenelt@gmail.com:

hocam gülen cemaatinin bu Yeni Asya grubuyla da hiçbir ilgisi yok. Haberiniz olsun. yeni asyada gülene karşı. Ama DP yandaşları oldukları için Erdoğana karşı çıkmak için bazen onların ekmeğine de yağ sürüyorlar.

yanıt0
yanıt0
fatih:

bizden uzak olunda nereye oy verirseniz verin darbeci vatan hainleri.bu millet sizi muhatap almaz.çünkü adam değilsiniz.cocuksunuz

23
29
yanıtYanıtla
kemal:

sizingibi çıkar guruplarının oyuna ihtiyacımız yok paralellerin dostusunuzdur siz

24
26
yanıtYanıtla
alsoa_o_u_f@hotmail.com:

İlahi kemal güldürdün beni :))))

yanıt0
yanıt0
Tüm 110 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title