Haberler

Yeni Arazi Yolları Çiftçilerin Yüzünü Güldürüyor

Araban İlçesindeki arazi yollarındaki düzenleme faaliyetleriyle çiftçilerin yüzünü güldürüyor.

Araban İlçesindeki arazi yollarındaki düzenleme faaliyetleriyle çiftçilerin yüzünü güldürüyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Araban Belediyesi işbirliğiyle arazi yollarındaki düzenleme yapılıyor. Yol açma ve düzenleme çalışmasını yerinde inceleyen Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, kırsal mahallelerdeki 60 kilometrelik arazide yolları açma ve düzenleme faaliyetlerimizde yürütüldüğünü kaydetti. yol çalışmalarının çiftçilerin yüzünü güldürdüğünü belirten Özdemir, kırsaldaki 40 mahallenin asfalt yolunun bulunmadığını kaydetti. Özdemir, "İlçemize bağlı kırsal mahallelerimizdeki çiftçilerimiz, arazilerinde üretim yapabilmek için sıklıkla kullanacakları bir yolun olmaması nedeniyle ulaşım sıkıntısı geçiyordu. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Araban Belediyesi işbirliğiyle başlattığımız arazi yolları açma ve düzenleme faaliyetlerimizle toplam 60 kilometrelik yeni arazi yolu açma ve düzenleme faaliyetleri yürütüyorduk. Bu çalışmalar, büyük ölçüde tamamlandı. Geriye kalan bölümünde de tüm hızıyla çalışmalar sürüyor.

Özdemir, çalışmalar için Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Fatma Şahin'e desteği nedeniyle teşekkür etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Özdemir Araban Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title