Haberler

Yeni Anayasa, Başkanlık ve 28 Şubat" Konferansı

AK Parti Karatay Gençlik Kollarının düzenlediği "Yeni Anayasa, Başkanlık ve 28 Şubat" konulu konferansa Star Gazetesi yazarı Yakup Köse katıldı.

Ak Parti Karatay Gençlik Kollarının düzenlediği "Yeni Anayasa, Başkanlık ve 28 Şubat" konulu konferansa Star Gazetesi yazarı Yakup Köse katıldı.

Köse, Aziziye Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programda, anayasa çalışmalarının, toplumun yeni anayasa arayışından kaynaklandığını söyledi.

Yeni anayasada gençlerin payının büyük olacağını belirten Köse, "82 Anayasası darbe sonucu oluşturulmuş vesayetçi bir anayasa. Başkanlık sistemi ve yeni anayasa çekilen sıkıntıların tekrar çekilmemesi içindir. Bunda da gençliğin payı büyük olacaktır. Benim hayatımın 4 yılı hücre olmak üzere 11 yılı cezaevinde geçti" dedi.

Köse, konuşmanın ardından katılımcıların sorularını yanıtlayarak Konya'da gençlerle bir arada olmaktan dolayı mutlu olduğunu sözlerine ekledi.

Konferans sonunda, AK Parti Karatay Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Zeren, yazar Köse'ye teşekkür hediyesi takdim etti.

Konferansa AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Said Çelik, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Konya Temsilcisi Kübra Solak, AK Parti Karatay Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yıldırım, AK Parti teşkilat üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Yakup Köse AK Parti 28 Şubat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title