Haberler

Yeni adidas Nitrocharge ile Oyunu Ateşle!

Güncelleme:

adidas, futbolculara daha fazla enerji sağlamak üzere tasarladığı yeni Nitrocharge kramponu futbolseverlerin beğenisine sunuyor.

adidas, yeni nesil futbolcular için tasarlanan ve birer simge haline gelen Predator, adipure ve f50 serilerine yeni Nitrocharge krampon serisini ekledi.. f50'nin Messi, Villa ve Benzema gibi yıldız oyuncuların performanslarını en üst düzeyde sergilemelerine yardımcı olmasının ardından, adidas'ın devrim niteliğindeki yeni Nitrocharge kramponları da Dani Alves (Barcelona)Daniele De Rossi (A.S. Roma), Ezequiel Lavezzi (Paris Saint Germain) ve Javi Martinez (FC Bayern Munich) gibi dünyaca ünlü futbolcuların potansiyellerini en yüksek seviyeye çıkarmalarını sağlayacak.

Tasarımı ile göz alan Nitrocharge, adidas'ın farklı oyuncu tiplerine uyum sağlayacak şekilde krampon tasarlama geleneğinde yeni bir adım. Nitrocharge'ın benzersiz konumlanmasının temelinde, enerjiyi kalbinde saklama özelliği bulunuyor. Nitrocharge, takımda her zaman en önde yer alan, 90 dakika boyunca durmaksızın koşarak orta sahada pozisyon bulma çabasında olan ve takımın Güç Kaynağı (The Engine) olarak tanımlanabilecek oyuncular için özel olarak tasarlandı.

Sportif veri sağlayıcısı Opta ile yapılan iş birliğinin ardından, hangi oyuncunun Güç Kaynağı rolüne daha uygun olduğunu belirlemek amacıyla performanslarının değerlendirilebileceği bir algoritma geliştirildi.

Nitrocharge krampon, Güç Kaynağı olan oyunculara muhteşem bir performans göstermeleri için yenilikçi bir yol sunan teknolojilere sahip:

· Dikkat çekici ENERGYSLING kramponun üzerine kemer gibi uzanarak ani yön değiştirme ve dönüş hareketlerini destekliyor.

· Kramponun tabanında, yay teknolojisinden esinlenilmiş, oldukça esnek bir malzemeden oluşan, zikzaklı ENERGYPULSE parçası bulunuyor. ENERGYPULSE, atak esnasında olağanüstü enerji açığa çıkarıyor ve daha fazla enerji geri dönüşümü sağlıyor.

· Kramponda ayrıca, ayağın etrafındaki koruyucu file ile aşil tendonu gibi hassas bölgeleri saran koruyucu yastıklama pedleri de bulunuyor.

· adidas miCoach SPEED_CELL ile uyumlu olması özelliği sayesinde, oyuncular sahada performanslarını ölçebiliyor ve zaman içindeki performans gelişimlerine odaklanabiliyor.

Mavi ve sarı neon renkteki Nitrocharge 20 Mayıs itibariyle 397 TL'lik satış fiyatıyla adidas mağazaları ve yetkili satıcılarındaki yerini alacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Lionel Messi Dani Alves Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

emirhan üçokmobilWeb@haberler.com:

Ben aldım bir yıldır kullanıyorum sizede tavsiye ederim

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title