Haberler

Yemekhaneydi İmar İşleri Müdürlüğü Oldu

Manisa Yunusemre Belediyesi’nde modern bir şekilde oluşturulan İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün kısa zamanda hizmet vereceği bildirildi.

Manisa Yunusemre Belediyesi'nde modern bir şekilde oluşturulan İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün kısa zamanda hizmet vereceği bildirildi.

Personel sayısı yetersiz olmasına rağmen başta Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ile belediye başkan yardımcıları olmak üzere, idari kadrolar ve memurlar gece gündüz demeden çalışırken, Yunusemre Belediyesi'de hızla yapılanıyor. Daha önce İl Özel idaresi yemekhanesi olarak kullanılan dört katlı bina devir teslimin ardından İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'ne dönüştürüldü.

Müdürlük bünyesinde kendisiyle birlikte 19 personelin görev yaptığını belirten İmar ve Şehircilik Müdürü Saniye Altay, "Kuruluş çalışmalarımız hala devam ediyor. Bu çalışmaların bitmesinin ardından Yunusemre ilçesinde yapılacak olan proje ve inşaat kontrolleri, yapı denetim firmalarının denetim işleri, oturma ruhsatları ile imar iskan konularında hizmet vereceğiz. Ancak şu aşamada bina sorunumuz çözülmesine rağmen henüz bilgisayar sistemimiz kurulmadı. Kısa süre içinde yüzde yüz hizmete başlayacağız. Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çerçi, sorunlarımızla yakından ilgilendi. Binanın bu kadar kısa sürede faal hale gelmesi Sayın Başkanımızın yoğun çabalarının bir sonucudur. Kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, imarla ilgili yaşanan sıkıntıların farkında olduklarını, konuyla yakından ilgilendiklerini söyledi. Çerçi konuşmasına şöyle devam etti:

"Daha önceden yemekhane olarak kullanılan binayı İmar İşleri Müdürlüğü olarak tasarladık. Çok da güzel oldu. Vatandaşlarımız nezih bir ortamda işlemlerini yaptıracaklar. Yaşanan bürokratik sıkıntıları hızla aşıyoruz. Yeni kurulan bir belediyeyiz. Halkımız biraz daha sabretsin. İmar İşleri Müdürlüğümüz şuan kısmi bazı hizmetleri zaten veriyor. En yakın zamanda tüm birimler faal bir şekilde hizmete girecektir." - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Çerçi Yunusemre Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title