Haberler

Yelkenler Güzelyalı'yı Renklendirdi

Güncelleme:

Bursa'nın ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Yelken Federasyonu fikstüründeki 'III. Bölge II. Ayak Yelken Müsabakaları', coşkulu başladı.

Türkiye Yelken Federasyonu'nun fikstüründeki III. Bölge II. Ayak yelken müsabakaları, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin desteği, Büyükşehir Belediyespor Kulübü ve Burgaz Yelken Kulübü'nün ev sahipliğinde Mudanya'ya bağlı Güzelyalı Burgaz'da başladı.

'Optimist', 'Laser 4.7' ve 'Laser Radial' olarak 3 kategoride gerçekleştirilen müsabakalarda Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcularının da aralarında bulunduğu 9 takım yarışıyor. 60 sporcunun kıyasıya yarıştığı mücadele, Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Yelken Takımı ve Burgaz Yelken Takımı'nın eğitim alanında start aldı. Türkiye'nin her bölgesinden 9 ayrı hakemin yönettiği 12 ayrı yarış sonucunda, sıralamada yeterli dereceye giren sporcular Türkiye Şampiyonası'na gitmeye hak kazanacak. Bursa'da 4 gün sürecek yarışlara Bursa'nın yanı sıra Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir'den sporcular katılıyor. Bursa Büyükşehir Belediyespor Yelken Şubesi, Burgaz Yelken Kulübü, Gemlik Yelken Kulübü, Mudanya Yelken Kulübü, Tekirdağ Yelken Kulübü, Çanakkale Yelken Kulübü, İçdaş Yelken Kulübü, Bandırma Yelken Kulübü ve Ayvalık Yelken Kulübü'nden 8 - 23 arası yaşlardan yelken tutkunlarının birincilik için mücadele ettiği yarışlarda; Güzelyalı sahili yelkenlerle renklendi. Sporculara vatandaşlar da alkışlarla moral verdi. Organizasyon, 28 Eylül Pazar günü saat 16.00'da yapılacak ödül töreni ile son bulacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bursa Büyükşehir Belediyespor Güzelyalı Mudanya Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title