Haberler

Yelkenler Dostluk Etabı İçin Açıldı

Bodrum'da Arkas Holding ve Milta Bodrum Marina Sponsorluğu'nda düzenlenen ARKAS-Milta Marina Cup, Dostluk Etabı ile başladı.

Bodrum'da Arkas Holding ve Milta Bodrum Marina Sponsorluğu'nda düzenlenen ARKAS-Milta Marina Cup, Dostluk Etabı ile başladı. Karaada açıklarından start alan tekneler, güneşli bir havada yelken açmanın keyfini çıkardı.

Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü tarafından Arkas Holding ve Milta Bodrum Marina sponsorluğunda düzenlenen ARKAS-Milta Marina Cup, 25 teknenin katılımıyla Bodrum- İstanköy (Yunanistan-Kos) Adası Dostluk etabı ile başladı. Bu yıl 14'üncüsü düzenlenen yarışların ilk gününde tekneler 24 millik, Bodrum-Kargı Adası-Küçük Tüllüce Adası-İstanköy (Kos) Adası rotasında yarıştı. 300 yelkencinin katılımıyla gerçekleşen yarışlar, Ege'nin iki kıyısını dostluk için buluşturdu. Güneşli bir havada yarışan yelkenciler, yarışın keyfini çıkardı. Tekneler, IRC ve Destek sınıflarında birinci olabilmek için mücadele etti.

Arkas-Milta Marina Cup, 29 Ağustos'ta İstanköy Adası (Kos)-Yalıkavak etabıyla devam edecek. Yelken yarışları, 4 gün süren mücadelenin ardından 30 Ağustos'ta Milta Bodrum Marina alanında organize edilecek ödül töreninde, dereceye giren yelkenciler ödüllerini alacak. - Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Arkas Holding İstanköy Bodrum Milta Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title