Haberler

Yelkende Faır Play Özel Ödül Doğukan Sonuzun'a

Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) 2015 yılı Fair Play Özel Ödülü Adana'dan Doğukan Sonuzun'a verildi. Sonuzun Ödülünü TYF Başkanı Serhat Belli'den aldı.

Adana Yelken Kulübü sporcusu ve Çukurova Bilfen Okulları 10. Sınıf öğrencisi olan 15 yaşındaki Doğukan Snuzun'a ödülü, İzmir Karşıyaka'da yapılan Türkiye Şampiyonasında yelken yarışlarında bir sporcunun yelkenden düşüp, yarışmayı bırakarak bu sporcuyu boğulmaktan kurtarması nedeniyle verildiği bildirildi.

Adana Yelken Kulübü sporcusu Doğukan Sonuzun ödülünü Türkiye Yelken Federasyonu'nun İstanbul Sheraton Ataköy'de düzenlenen "Yelken Başarı Ödülleri 2015" töreninde aldı. Türkiye Yelken Kulübü Türkiye'yi yurt dışında temsil eden 36 farklı kategoride, 83 sporcu ve Milli Takım Antrenörlerine düzenlenen törenle ödülleri verildi.

Türkiye Yelken Federasyonu Adanalı sporcu Doğukan Sonuzun'a Fair Play Özel ödülünün yanı sıra çeşit hediyeler ile Adana Yelken Kulübüne de bir yelken hediye etti. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Çukurova Türkiye İzmir Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title