Haberler

Yelkende 3 sınıfta şampiyonlar belli oldu

Güncelleme:

Türkiye Yelken Federasyonu'nun 2017 faaliyet programında yer alan "TYF Türkiye Şampiyonası"nda Optimist, Laser 4.7 ve Laser Radial sınıflarının şampiyonları Çeşme'de belli oldu.

Optimist genelde Demir Dirik, Optimist kızlarda Okyanus Arıkan, Optimist Junior genelde Mustafa Can Öztuncel, Optimist Junior kızlarda Bilge Nur Yazıcı, Laser 4.7 genelde Yiğit Yalçın Çıtak, Laser 4.7 kızlarda İlayda Veziroğlu, Laser 4.7 Junior'da Ece Asya İkizler, Laser Radial genelde Nogay Dökmeci, Laser Radial Kadınlarda Ayşenur Orhan ve Laser Radial Gençlerde de Alp Baltalı mutlu sona ulaştı. 420-427, Pirat, Laser Standard ve Finn sınıflarının altın madalya kazananları ise 03 - 08 Nisan 2017 tarihleri arasında Çeşme Yelken Gençlik ve Spor Kulübü'nde belirlenecek.

Türkiye'nin en iyi yelkencileri İzmir'de belli oldu. TYF'nin 2017 faaliyet programında yer alan, yelkende şampiyonların belirlendiği TYF "Türkiye Şampiyonası"nda Optimist, Laser 4.7 ve Laser Radial sınıflarında mutlu sona ulaşanlar belli oldu. Çeşme Yelken Gençlik ve Spor Kulübü'nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen yarışlar sonrasında şampiyon olan sporcular kupalarına kavuştu.

4 sınıf daha şampiyonlarını arıyor

TYF tarafından düzenlenen dört ulusal yarıştan ikincisi olan şampiyonada ikinci haftada 420- 470; Pirat, Laser Standard ve Finn sınıflarında şampiyonlar yine Çeşme Yelken Gençlik ve Spor Kulübü'ndeki yarışlar sonunda belli olacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Çıtak Çeşme Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title