Haberler

Yelkencilerden Başkan Kocadon'a Ziyaret

Muğla’nın bodrum İlçesi’nde bulunan Yalıkavak Yelken Kulübü Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti.

Muğla'nın bodrum İlçesi'nde bulunan Yalıkavak Yelken Kulübü Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde genel kurulu yapılan Yalıkavak Yelken Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Osman Gökmen, Başkan Yardımcısı Cenk Bircan, Yönetim Kurulu Üyeleri; Dr. Ferhat Hasırcı, Adem Özer ve Erkan Yıldırım ile birlikte Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret ederek, kulübün çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Yalıkavak Yelken Kulübü Başkanı Osman Gökmen, yaz ve kış aylarında iki farklı grup halinde yelken kurslarının devam ettiğini ifade ederek; "Kış aylarında Yalıkavak'ta yaşayan çocuklarımızla kurslarımız devam ediyor. Ayrıca yine kış aylarında, Türkiye Yelken Federasyonunun Yarı Yıl Kupası'na da ev sahipliği yapıyoruz. Yazın ise kursiyer sayımız artıyor. Bu eğitimler ve organizasyonlar, bölge ekonomisine ciddi katkı sağlıyor." dedi.

Yeni Yönetim Kuruluna görevinde başarılar dileyen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise "Yalıkavak Mahallemiz, özellikle yelkenle özdeşleşti. Kış aylarında gerçekleşen organizasyonlar göz dolduruyor. En önemlisi de; gençlerimizin bu kurslara katılarak spor yapmaları. Gençlerimizin spor yapmalarına vesile olduğunuz için sizleri tebrik ediyorum" şeklinde konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Kocadon Bodrum Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title