Haberler

Yelken

Marmaris Körfezi'nde gerçekleştirilen "ERGO MIYC Kış Trofesi Üçüncü Ayak Yarışları"nın ikinci etabı başladı.

Marmaris Körfezi'nde gerçekleştirilen "ERGO MIYC Kış Trofesi Üçüncü Ayak Yarışları"nın ikinci etabı başladı.

Marmaris Uluslararası Yat Kulübü tarafından düzenlenen ve Türkiye'nin değişik kentleri ile Rusya'dan 25 yelkenli yat ile yaklaşık 250 yatçının katılımıyla yapılan yarışların ikinci ve son etabı başladı.

IRC-1 (Uluslararası Yarış Klasmanı), IRC-2 ve IRC-3 olmak üzere üç sınıfta toplam 3 yarış yapılacağını belirten yat kulübü yetkilileri, ilk gün iki yarışın tamamlandığını, bugün ise son yarışın gerçekleştirileceğini bildirdi.

Sabah saatlerinde bağlı bulundukları Netsel Marina'dan ayrılan yelkenli yatlar, kısa bir antrenman turu attıktan sonra yarışın başlamasını bekledi. Rüzgarın yarış için yeterli düzeyde olduğunun ölçülmesinin ardından hakem heyeti yarış başlangıcını verdi. Birbirlerini geçmek için mücadele eden yatlar renkli görüntüler oluşturdu.

Bu arada hakem heyetinin yaptığı değerlendirmenin ardından ilk gün yapılan iki yarışın sonuçları açıklandı. Sınıflarına göre dereceye giren yatların sıralaması şu şekilde oluştu:

IRC-1

1- Mapfre Lemon (Tolga Yağlı)

2- İzmir Yelken Akademisi (Kaan Özgönenç)

3 F35 Express Hedef Yelken (Yiğit Eroğlu)

IRC-2

1- Kanka (Günter Babinski)

2- Boomerang - UK Sails (Serdar Şahin)

3- Lady Deniz (Osman Yiğit)

IRC-3

1- Sarcastic (Deniz Yorulmaz)

2- Akdenize (Bülent Açıkyıldız)

3- Blue Bird 2 (Mehmet Özdaş)

Muhabir: Levent Kişi

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - MUĞLA

Kaynak: AA / Yerel

Rusya Federasyonu Marmaris Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title