Haberler

Yeliz Kendini mi? Zin'i mi Vuracak?

Güncelleme:

Bu bölüm deyim yerindeyse izleyiciyi ekran başına kilitleyecek.

1650-1707 tarihleri arasında yaşayan Kürt şairi Ahmed-i Hani'nin ünlü aşk destanı "'Mem û Zin"den esinlenilerek televizyona uyarlanan ve Türkiye'de çekilen ilk Kürtçe drama dizisi olan Siya Mem Û Zin'in 48. bölümü deyim yerindeyse izleyiciyi ekran başına kilitleyecek.

Mem ile evlenecek olan Yeliz son anda nikaha gitmekten vazgeçer ve üzerinde gelinliği ile Botan Köprüsüne gider. Botan Köprüsünde telefon açıp Zin'i de çağıran Yeliz'in gelinliğini kanlar içinde gören Zin şaşırır.

Yeliz, Zin'e elindeki silahı doğrultur. Tek el çıkan silah sesi ise kafaları karıştırır. Yeliz kendisini mi? Yoksa Zin'i mi vurdu?

Zin'i ve Yeliz'i o halde gören Mem, Siti ve Tacdin ne yapacak?

Ferman'ı vurmak için evine giden Mir,Ferman'ı öldürecek mi? Mem'in babası Nasır'ın tedavisi ne olacak? Mir'in kız kardeşi Siti'nin nişanlısı olan Tacdin'e olan güveni Beko'yu rahatsız eder. Bundan rahatsız olan Beko, Tacdin'in arkasından hangi oyunları çevirecek?

Aşkı için türlü zorluklara göğüs gerenlerin hikâyesi Siya Mem-u Zin 48.bölümü ile 22 Nisan Pazartesi akşamı TRT6 ekranlarında da 20.15'de seyirci ile buluşacak.

Kaynak: Bültenler / Manşet - Tatil

Milli Eğitim Müdürlüğü Türkiye Manşet - Tatil Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title