Haberler

Haberler.com'dan İnternet Gazeteciliği Paneli

Güncelleme:

Haberler.com'un 'İnternet Gazeteciliği ve Sosyal Medya' etkinliklerinin ikincisi, 17 Nisan'da Yeditepe Üniversitesi'nde gerçekleşecek.

Haberler.com tarafından, üniversitelerin iletişim fakülteleri öğrencileri için düzenlenen 'İnternet Gazeteciliği ve Sosyal Medya' etkinliklerinin ikincisi 17 Nisan Perşembe Günü, saat 13:00'da Yeditepe Üniversitesi Dr. Üzehir Garih Salonu'nda düzenlenecek. Haberler.com tarafından organize edilen etkinlik, Yeditepe Üniversitesi Gazetecilik Bölümü işbirliğiyle gerçekleşecek.

ETKİNLİK HABERLER.COM'DAN CANLI TAKİP EDİLEBİLECEK

Etkinlik, saat 13:00-16:00 arası HABERLER.COM'dan CANLI olarak da takip edilebilecek.
İnternet Gazeteciliği ve Sosyal Medya olarak iki bölümden oluşan etkinlikte ilk olarak internet gazeteciliğinin diğer medya kolları ile işleyiş bakımından farklılıkları ortaya konacak, sektördeki avantaj ve dezavatajları tartışılacak.

İNTERNET MEDYASI GELENEKSEL MEDYAYI ÖLDÜRÜYOR MU?

İnternet gazeteciliği panelinde; televizyon ve internet medyasının duayenleri kendi sektörleri açısından internet gazeteciliğini değerlendirecek, geleneksel gazetecilik ile arasındaki farklara vurgu yapılacak. 

Fox TV haber spikeri Fatih Portakal, 32. Gün program sunucusu Umur Ali Birand, 32. Gün Genel Yayın Yönetmeni Hilmi Hacaloğlu, Habertürk haber spikeri Veyis Ateş ve Haberler.com Haber Müdürü Duygu Göktaş'ın konuşmacı olacağı panelin moderatörlüğünü Yrd. Doç. Dr. Gülşah Aydın yapacak.

SOSYAL MEDYA GAZETECİLİĞİ

Panelin ikinci bölümde ele alınacak olan Sosyal Medya başlığı altında, Haberler.com sosyal medya uzmanlarından Cengizhan Çelik ve Beyinsiz Adam lakabıyla bilinen Twitter fenomeni Hakim Türkmen, günümüzde yeni bir mesleki kavram olan sosyal medya gazeteciliğine dair görüş ve deneyimlerini öğrencilere aktaracak.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Yeditepe Üniversitesi Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

eaglecall@core.de:

dikkatli olun rte hapise atar sizi

0
1
yanıtYanıtla
hakanhakan@mail.ru:

Anadolu Universitesi medya ve iletisim acik ogretim ogrencileri katila bilirlermi?

1
0
yanıtYanıtla
Ayşinydm1285@gmail.com:

Ben bu etkinliğin Kadir Has Üniversitesinde yapılanına katılmıştım. Kendi adıma çok faydalı bir organizasyondu. Anlatılanlardan sonra artık mezun olunca İnternet Gazeteciliği alanında iş bulamazsam diye korkmuyorum :)Teşekkürler Haberler.com

1
0
yanıtYanıtla
Volkan Kösevolkankose@windowslive.com:

Malum operasyondan sonra Haberler.com sadece en büyük internet gazetesi değil en iyisi de oldu diyebilirim. İnternet gazeteciliği tarafsız yapılmalıdır. Bu nedenle zaten önemlidir. Taraflı olduktan sonra bira şişesi sarılan gazetelerden bi farkları kalmıyor.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title